enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 221> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bože,divno li je kod tebe!Zastade mi dah kad videh one silne delfinijume,božanstveni su,a klematis je prava plava bomba
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Evo me ponovo, da opet pogledam slike tvog prelijepog dvorišta. Budući da ja riječju "imanje" ne mjerim količinu i veličinu gospodarstva, nego kutak svijeta koji usrećuje njegove vlasnike, usuđujem se reći da imaš pravo, prekrasno imanje - obiteljsko imanje! Nešto o čemu ja sanjam cijeli svoj život...
A ovo tvoje je time ljepše što ga krasi ova mala bakina slatkica!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ni
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tvoje "seosko dvorište" kako ga zoveš ne da je ljepo nego prekrasno, a još je ljepšo sa ovom malom buckom.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Curka je slađa i od pekmeza ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
želim ti od sveg srca ostvarenje sna , za tebe moj smrljak ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
lantana je predivnaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tara je preslatka......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
A cvjetić već toliki,zbilja brzo raste i prelijep je a tek kad se pojavi prvi zubić,divota.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Draga moja, tvoje "seosko dvorište" je i lijepo i uređeno. A s pravom ga možeš zvati i vrt. Vidi se da ga njeguješ i da uživate u njemu, a to je najvažnije.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nauživala sam se u tvom imanju, biljkama i jako mi je lijepa tvoja glicinija kao drvce i sve ono oko nje. Imaš svega lijepoga ali unučica ti je pravi šećer!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Hvala ti na ovoj slici. Ima li išta lješe na svijetu. Bakin medenjak. ![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
potpuno se slažem s tobom, kad se ona nasmije, pruži rukice i zagrli me sve brige nestaju u trenu i mi tebe puno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |