Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 151> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Priroda nas uvijek iznenadi svojom čudesnom ljepotom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
potpisujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
kamenjar, anabistrica, gio istina je, u ljepoti se s prirodom ništa ne može uspoređivati!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U mojoj kući svi su prozori iznad radijatora i nemaju istaku na kojoj bih mogla držati cvijeće, osim ovoga na stepeništu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova me mala lantana baš razveselila cvatnjom na blagdane! Kao da mi je naša draga Lantana došla u posjetu!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasne slike prirode,hvala ti što si ih podijelila sa nama,samo istančana duša može uživat u prirodi,stihovima,u svemu što je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sarajko ljepota je svuda oko nas ako imamo vremena potražiti je
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rođenu dalmatinku kakva sam ja snijeg uvijek impresionira, doduše uglavnom mu se divim kroz prozor iz tople kuće. Mogu ga promatrati satima i stalno imam taj osjećaj kao da sve postane ljepše, čišće i nekako tiše pod snijegom. Ove zime ga baš i nema puno a i kad padne, jutarnja bjelina se izgubi do podne
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I makar meni ovi bijeli prizori izgledaju prekrasno, mojim ružama možda ipak ne prijaju |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Misty!
Evo me opet kod tebe,šetam po snijegu,ali proljeće je već tu!?
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lantane ti cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zimi baš i ne šetam po vrtovima puno... ipak je zima, pusta... pa onda propustim divne slike kao ono crveno nebo s tvog balkona....
Da ne spominjem snježni pogled kroz prozor! ![]() A eto Mari kaže da ti je procvjetala lantana... ja naravski nisam prepoznala, jer ne očekujem da cvjeta!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ne brini za ružice, njima je pod snijegom toplo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
lantana ti je bas medena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Belina, Mari, bako, gio i mene je začudila ta malena lantanica, sigurno je poslana s najboljim željama i od srca pa valjda zato
![]() Carol i ja se nadam da im snijeg neće nauditi, a ionako je trajao samo jedan dan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš je čudna ova zima, jedan dan snijeg, sutradan kao da je stiglo proljeće! Zavarala je moje ruže koje su potjerale nove izbojke, jabuke na kojima pupaju nove grane a tek ih čeka podrezivanje!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E snijeg je izgleda u gostima kod mnogih,uživala sam u tvojim stihovima,baš prijaju u ovim dugim nočima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |