Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 08:33
Hojček, i opet divota kod tebe. I ja sam, genijalka kao i ivna, rekla ne dunjarici. Naravno da mi je sad žao! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 08:14
eto nema me nekoliko dana i vidim puno novosti ...i ja jedva cekam da vidim rascvjetane alstromerije
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 07:21
predivno je i rascvijetano u tvome vrtu vrijedi sveg uloženog truda, jedva čekam da procvijetaju alstroemerije smile120
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 06:48
Sve je predivno..dunjarica je za 5, a felicija mi se posebno sviđa..jedva čekam da ti procvatu alsoermerie, nažalost moju su popale voluharice..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 06:45
sara, hvala na posjeti

smrcko, oprosti, ispraznila sam sandučić

Miro, smrcko i ja smo lani gledale par metara slapova od nje. Nešto prekrasno. I kad nam "maznuto" nije uspijevalo kupile smo i podijelile ovu.

Bergenija, oduvijek volim te karanfile. Valjda zbog mirisa. A MPK i moja šogorica su ga htjele baciti, a sad gledaju gdje se još može posaditi.

Anči, hvala.

Lantana, baš sam mislila da bi sad polako trebali početi prvi cvjetovi alstroemerie. Ma nisam ti ja preskromna. Kod mene ti je red skromnosti, red - nikad zadovoljna, stalno "još nešto" ...

Ivna, moja dunjarica raste u poprilično dugom redu, ali ne zauzima puno mjesta jer sam ju od početka podigla uz kolac, rezala donje grane i sad ima deblo visoko 0,5m iz kojeg rastu guste grane koje ja opet šišam pri dnu. I zgleda mi kao vrba.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:23
Prekrasno hoya ali baš sve Clap! kad vidim ovu tvoju dunjaricu kako cvate sjetim se kako sam ju jučer odbila donijeti doma jer kao nemam gdje s njom, ma naći ću ja njoj negdje već mjesto-predomislila sam se LOL.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:04
Krasno cvijeće Hoya Clap, neznam od kuda bi krenula, jedva čekam onu plavu ljepoticu, puzajuću, campanule i moje tvoje cvjetaju, a alstroemie imaju već velike pupoljke  smile78Jako lijep, i skladan vrt Clap, ah znam već da si ti preskromna...
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:29
Kako je krasno sve  smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:29
Sve krasno, zaista!
Ali ovi karanfilići mirišu sve do mene! Prekokrasni su!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:26
Tradescantia je predivna,nikad nisam ovakvu vidila,karanfili,rascvjetana dunjarica,felicija sa svojom predivnom bojom i sve,baš sve je toliko lijeposmile93smile64
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:22
Predivno cvijeće, sve rasplesano i rascvjetanosmilie_ga_049.gif

Napisala sam kilometarsku poruku , kad ono si u crvenom sa porukama.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 18:38
slike govore same za sebe, prakrasno cvijece
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 18:24
Mira, Kiki smile78

Evo me da provirim iz jedne od mojih šumica alstroemeria:
Nakon slabog ukorjenjivanja konačno sam našla tradescantiu zebrinu po povoljnoj cijeni:
A ovo mi je jedna od najljepših hosti. Lora, ja imam onu koju ti nemaš Wink:
Draga Otok, nisam mogla odoliti, evo je opet:
Kažu viseća scaevola aemula:
i statica - isto scaevola aemula (?!):
Odakle da krenem? Zeleno, bijelo, plavo, žuto ? 
Bijeli cvat dunjarice:
Pa rozo. Cijeli ovaj dio dvorišta miriši po karanfilima!
Tko sretniji od mene sa ovakvim buketom felicije:
Još pokoji cvijetak phloksa i gotovo. Vidimo se dogodine!
Alisium 
A mi dilazimo - campanule:

Ne znam zašto ih toliko volim. Valjda zato što ih ima samo u mojim bojama:
Čisto žuti:
Bijelo - žuti
Više bijeli nego žuti
i jedan uz plavoga:
A ove moram provjeriti - jesu li zaista ove boje ili je svjetlost učinila svoje. Vani su mi izgledali tamno plavi:
I da ne kažete da sam vas ubila monotonijom evo naračastog: geum - Hvala R. Sara:
i mog dlakavca koji nikako da otvori cvijet:
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 13:40
Draga Hoya ,uživala sam šetajući kroz dio tvog vrta.Ostatak drugi put.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:32
Prekrasnosmile57
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 16:41
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 12:40
Evo me šetam kroz tvoj vrt. Ostala mi jednasmile101, prepala sam se da mi Lora ne otme sinoć oči su joj na mene bile. U pauzi sam sadnje.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:47
Smrcko, koliko ti je imanje neće se ni vidjeti sve što posadiš.

Ivna, pitaj malo smrcicu, njena je smrzla, ali je bacila izdanak nešto dalje iz korjena.

jasminaa, ma kako god da se zove - to što si poslala od srca više mi znači od svega smile78

Flavia, ako se nastavi tako brzo širiti - bit će sa razmnožavanje!

Triša, još bi bio mali i nikakav da te nisam poslušala. Lani je toliko ojačao da ovako snažan dobro napreduje. Kako sam griješila kad sam ga zimi sklanjala.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:37
Hoya, ja se malo odmaknem na ovu stranu a ti i naši forumski prijatelji napunite nekoliko stranica divnih predivnih biljaka, super pohvala, ma tko tebe i tvoj vrt nebi pohvalio, taj zbilja nije normalan. Moj je jasmin preživio vani, ali isto sam stare smrznute grane odrezala, ionako je bio prevelik, dali će cvjetati već ove godine, nebih rekla, ali ima dana......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:00
Hoyić, prekrasni darovi, prekrasne biljčice, a Brain plant je stvarno fenomenalan! ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.