Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 272> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hojček, i opet divota kod tebe. I ja sam, genijalka kao i ivna, rekla ne dunjarici. Naravno da mi je sad žao!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eto nema me nekoliko dana i vidim puno novosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno je i rascvijetano u tvome vrtu vrijedi sveg uloženog truda, jedva čekam da procvijetaju alstroemerije
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je predivno..dunjarica je za 5, a felicija mi se posebno sviđa..jedva čekam da ti procvatu alsoermerie, nažalost moju su popale voluharice..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
sara, hvala na posjeti
smrcko, oprosti, ispraznila sam sandučić
Miro, smrcko i ja smo lani gledale par metara slapova od nje. Nešto prekrasno. I kad nam "maznuto" nije uspijevalo kupile smo i podijelile ovu.
Bergenija, oduvijek volim te karanfile. Valjda zbog mirisa. A MPK i moja šogorica su ga htjele baciti, a sad gledaju gdje se još može posaditi.
Anči, hvala.
Lantana, baš sam mislila da bi sad polako trebali početi prvi cvjetovi alstroemerie. Ma nisam ti ja preskromna. Kod mene ti je red skromnosti, red - nikad zadovoljna, stalno "još nešto" ...
Ivna, moja dunjarica raste u poprilično dugom redu, ali ne zauzima puno mjesta jer sam ju od početka podigla uz kolac, rezala donje grane i sad ima deblo visoko 0,5m iz kojeg rastu guste grane koje ja opet šišam pri dnu. I zgleda mi kao vrba.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno hoya ali baš sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće Hoya
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako je krasno sve
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve krasno, zaista!
Ali ovi karanfilići mirišu sve do mene! Prekokrasni su!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tradescantia je predivna,nikad nisam ovakvu vidila,karanfili,rascvjetana dunjarica,felicija sa svojom predivnom bojom i sve,baš sve je toliko lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće, sve rasplesano i rascvjetano
![]() Napisala sam kilometarsku poruku , kad ono si u crvenom sa porukama. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
slike govore same za sebe, prakrasno cvijece
|
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mira, Kiki
![]() Evo me da provirim iz jedne od mojih šumica alstroemeria:
![]() Nakon slabog ukorjenjivanja konačno sam našla tradescantiu zebrinu po povoljnoj cijeni:
![]() A ovo mi je jedna od najljepših hosti. Lora, ja imam onu koju ti nemaš
![]() ![]() Draga Otok, nisam mogla odoliti, evo je opet:
Kažu viseća scaevola aemula:
![]() i statica - isto scaevola aemula (?!):
![]() Odakle da krenem? Zeleno, bijelo, plavo, žuto ?
Bijeli cvat dunjarice:
![]() Pa rozo. Cijeli ovaj dio dvorišta miriši po karanfilima!
![]() Tko sretniji od mene sa ovakvim buketom felicije:
![]() Još pokoji cvijetak phloksa i gotovo. Vidimo se dogodine!
![]() Alisium
![]() A mi dilazimo - campanule:
![]() Ne znam zašto ih toliko volim. Valjda zato što ih ima samo u mojim bojama:
Čisto žuti:
![]() Bijelo - žuti
![]() Više bijeli nego žuti
![]() i jedan uz plavoga:
![]() A ove moram provjeriti - jesu li zaista ove boje ili je svjetlost učinila svoje. Vani su mi izgledali tamno plavi:
![]() I da ne kažete da sam vas ubila monotonijom evo naračastog: geum - Hvala R. Sara:
![]() i mog dlakavca koji nikako da otvori cvijet:
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Draga Hoya ,uživala sam šetajući kroz dio tvog vrta.Ostatak drugi put.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo me šetam kroz tvoj vrt. Ostala mi jedna
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko, koliko ti je imanje neće se ni vidjeti sve što posadiš.
Ivna, pitaj malo smrcicu, njena je smrzla, ali je bacila izdanak nešto dalje iz korjena.
jasminaa, ma kako god da se zove - to što si poslala od srca više mi znači od svega
![]() Flavia, ako se nastavi tako brzo širiti - bit će sa razmnožavanje!
Triša, još bi bio mali i nikakav da te nisam poslušala. Lani je toliko ojačao da ovako snažan dobro napreduje. Kako sam griješila kad sam ga zimi sklanjala.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, ja se malo odmaknem na ovu stranu a ti i naši forumski prijatelji napunite nekoliko stranica divnih predivnih biljaka, super pohvala, ma tko tebe i tvoj vrt nebi pohvalio, taj zbilja nije normalan. Moj je jasmin preživio vani, ali isto sam stare smrznute grane odrezala, ionako je bio prevelik, dali će cvjetati već ove godine, nebih rekla, ali ima dana......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hoyić, prekrasni darovi, prekrasne biljčice, a Brain plant je stvarno fenomenalan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |