Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da se od vlati agave izrađuje čipka to sam znala, ali ovo još nisam vidjela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno, ni ja!
stvarno je nevjerojatan! i predivan aranžman, stvarno si majstorica!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Svaka čast majstoru koji je izradio pitar od agave.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno nevjerojatno, ali predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja sam se iznenadila kad mi je pokazao deblo agave, onda je od donjih djelova radio pitare, pa je složio od veće prema manjem i povezao ih konpom da budu kao viseći pitari, a od onih gornjih djelova koji su uži napravio je kao one čaše za olovke. Od debla masline je napravio jedan ogroman pitar, koji izgleda kao skulptura, pa okvire za ogledala, ma nešto fantastično, a od odrezanih grana palme radi ribe, i maske. Jednom ću ga pitati da li mogu slikati da vidite, stvarno ima prekrasnih primjeraka, lijepo je i za poklon, ako ne ništa originalno je i trajno.
Hvala svima ![]() Lika1 nema problema. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kraj tolikih originalnih pitara još i ovaj ... Super! Ti ih ti tako lijepo uklopiš u ambijent .
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemoj ti meni da slikaš samo ti šalji ili te nema
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya hvala.
Niho evo nama sam išla još malo slikati jer je danas bio prekrasan dan. Sunce, nebo plavoo, malo bure, taman... Kupila sam božičnu zvijezdu i jako mi se svidjela jer je velika i rascvjetana ![]() ![]() ...malo sam prčkala po vrtu... Njevica se rascvjetala, a žuta je sve veća i rascvjetanija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U kamenjaru i dalje najuočljivija je pacifika i sedumi koji su pocrvenili ![]() ![]() ![]() Slak još cvate i treba kad nije ovo ljeto ![]() Lantana i neven ![]() garifuli ![]() Ostić ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana kod tebe još uvijek cvjetna raskoš. božićna zvjezda je stvarno krasna i jedino po njoj se vidi da dolazi Božić jer po tvom kamenjaru reklo bi se da je proljeće a ne pozna jesen.
Pacifika je elegantna, a nevica me iznova oduševi svojim bogatstvom cvjetova. Gledajući tvoje slike zaboravim kakvo sivilo vlada vani. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa draga moja-ja sam oduševljena pa nezna se šta je ljepše od ljepšeg --------ali Aloje pa to je za ne povijerovati --
![]() ------- Kraljica -Foruma i šta drugo ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga Lantana, nije me dugo bilo u tvome vrtu, a sada sam se našetala i nauživala i nakon toliko pregledanih stranica ostadoh bez teksta. Šta pohvaliti kada je sve lijepooooo....... dok je kod nas sivilo, kod tebe još uvijek sve rascvjetano. Znam, ti češ skromno opet reći da klima zaslužna, ali ja se neću složiti sa tobom, jer najzaslužnija si ti koja si to tako majstorski složila u komponirala da uvijek nešto cvjeta. Ruže su prekrasne, još sam se prošle zime divila njihovom cvatu dok je kod nas padao snijeg, ali ona narandžasta što si ju ti uzgojila je meni posebna..... ima baš "sunčanu" boju. A o ljepoti tvoga kamenjara već i vrapci cvrkuću.....neću dalje nabrajati, jer bih mogla do jutra ( a ne mogu više sjediti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Nek mi se drugi ne naljute, ali samo tvojim setam sve dok ne krene prolece. Jedino tu imam osecaj da biljke nikada ne spavaju i da je lepota prisutna u jednakoj meri u svim godisnjim dobima.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lana2 stvarno je kod nas ova njevica zimski cvijet, sada će cvasti sve do proljeća, čak se i u vazi dobro drži. Uživaj dok ne dođeš na Brač
![]() Niho uživaj dok kod tebe ponovno ne krene. ![]() Kat.rea drago mi je da si došla u posjet znači da ti je bolje, a to me posebno veseli i neću se ovaj put pravdat za klimu... ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Tvoje su biljke i slikice pravo osvježenje za nas kontinentalce. Prava cvjetna "terapija". Hvala ti na tome!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da nema te božićne zvijezde čovjek bi pomislio da je kod tebe proljeće.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme meni
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, pa ja sad ne znam što ti prije napisati.. Divne su mi boje u tvojem vrtu i u ovo predbožićno vrijeme!! Ja se malo "švercam" pa stavljam ljetne slikice na svoju temu, jer ih prije nisam mogla stavljati kad su to slike s fotića, a kod tebe je zaista sve u bojama, žuta, bijela, crvena, zelena.. A tek posuda za cvijeće, od agave!! Bože moj, kako je lijepa!!! Divna i predivna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mimar drago mi je da šetaš i uživaš, dugo te nije bilo, a kod mene eto uvijek nešto cvate... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia, hvala, ja ću nastojati da "terapija" bude kontinuirana
![]() Otok ![]() ![]() Kontesa imam ja ležaljku pa je samo rastegneš i legneš... ![]() Anaida hvala, kod nas biljke živnu na jesen, a neke kao ova njevica cvjetaju cijelu zimu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, oni crveni sedumi su predivni, sve mislim da ću i svoje stavit druge godine van, jer unutra su zeleni. Pacifika je mrak, stvarno je lijepa, ali i moja je.
Ali ona žuta penjačica, tako je zovemo od milja tako je bogata, da me baš veseli što je i ja imam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |