OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 128129130131132 374> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja uzivam na suncu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok kod tebe se stvarno pokreće .Reci mi molim te jeli ono p...(nešto) mirta? Ja sam pokušala posijati mirtu iz bobice ali evo niti nakon mjesec dana ni traga ni glasa od nje .Kako se uopće mirta razmnožava,znaš li?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća da imam važića...
Vidim što mora biti samo ...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna, nije ono mirta, ono je polygala, još malo pa će cvjetati, ima lila cvjetove.
Mirta raste svuda oko mene, ali nijsam je uspjela dovući u svoj vrt. Probala sam sa grančicama, ali ništa. Sijala još nisam. Baka, važići uvijek moraju biti u pričuvi, zlu ne trebalo |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za sliku,to je to!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vidjeti početak proljeća na djelu u tvojem vrtu, draga Otok.
Krasni primjerci kaktusa.
Lijepi pozdrav
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ti je polygala, moja je kihnula, morat ću opet u nabavku pelcera, od one velike ispred hotela. Kaktusi su za 5
|
|
život je more
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej draga, zaključavaj kuću! Ja bila i u gornjem i u donjem, a i provirila i u kuću (vrata bila otključana i otvorena) pa se malčice osunčala i bilo mi je čisto dobro kod tebe samo mi nije niko skuhao kavu i narezao fetu kruha i malo pršuta da se okrijepim ( u frižideru nisam bila). Vratim se opet.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok na kontinentu pada snijeg, mi - beremo otočke banane
(jučer kod mame u vrtu) Bananice su veličine malog prsta na ruci, ali ispod kore zaista postoji jestivi plod. Stavili smo ih u kuću da dozriju. |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, baš je fora što je kod tebe već proljeće....ovako se i mi možemo veseliti buđenju biljaka u vrtu! Baš odlično! A banane! WOW, nema veze što su male, važno da si ti nama njih pokazala. Fora su i nadam se da će sazrijeti i da ćete ih u slast pojesti!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Tija, dok ti opet dođeš,umjesto pršuta uzrijat će banane |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je super banana, a ovo na vrhu je ?, izgleda fantastično
|
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To na vrhu je kao nekakav cvijet, on bi se sad otvarao (kao ova jedna latica), ali kako je puno kišurine a i dosta hladno, ono što je ispod te latice počelo je truliti.
Brat mi nije dao da otvaram taj "cvijet", još se mora malo hvaliti s bananom, nemam pojma unutra su možda sjemenke. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo prvi put vidim
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe uvije prekrasnih novosti
ma ne bi propustila šetnju tvojim vrtom ni za što....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se zna, imam ih i ja tra-la-la
Adeniumi a jutros su skinuli košuljice |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovim forumom vladaju dvije manije: buritomanija i adenijumomanija!Priznajem da nemam pojma kakva je biljka adenium i sad idem guglati.... A otočke banane i ja vidim prvi puta!Moram malo zachatati. Uguglala ja a komp me pita: jeste li mislili adeNium?
jer sam uguglala adeMium!
Pa lijepa biljka, ustvari stabalce.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, to je izazov novoga, a forumaši šalju sjemenke .....
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će banana i adeniuma tra la la la...
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 128129130131132 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |