Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 243>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 10:39
Ti već prčkaš po vrtu i siješ Clap, morat ću se i ja uhvatit posla ovaj vikend Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 18:48
Cure drago mi je da ste prošetale mojim dvorištem dok nije padala kiša. Dva dana je već potop, sve je blatnjavo, nemam gušta niti gledat kroz prozor, jer su sve tegle natopljene vodom.
No kako sam ipak uspjela nešto posijati, sada to čuvam u podrumu
Tu je kineski jorgovan, pakujac, biserak i još ponešto - sve posijano na Valentinovo i označeno da znam što je što

Kiša nije omela ovaj pupoljak na karanfilu da procvjete

Dobro se drži i ova margeritica

Plavi zumbuli će uskoro

Počele su cvjetati i maćuhice u kombinaciji sa Lantaninom plavom travom

Probudila se i hortenzija

Kad već ne mogu ništa raditi u dvorištu par slikica od prethodnih dana će me održati u dobrom raspoloženju, do prvog sunca.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 18:59
Dobro da sam navratila. Znači krenule smo, jupiiiii ... sutra imam inveturu sjemenki pa krećem.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:05
Pa vidim da svi sijete na veliko a ja sve čekam ožujak!Confused Bome budem i ja posijala što imam. Ambalaža je spremna, pa ću  krenuti i ja ovih dana.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:17
Hoya, pa to sam od tebe vidjela, a mislila sam da je i baka već nešto posijala.

Pa djelit ćemo gotove biljčice, ja uvijek računam s nečijima, a ostali mogu računati na moje i to je to.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:42
Ponovno nemate strpljenja i ponovno mučite i sebe i biljke
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 19:28
Misliš da je prerano, uh uvijek nešto sprčkam - pravo mi budi, ali nisam pretjerala, imam još puno sjemenke, pa ću čekati mart.
RIJEKA

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:19

Nema naša Triša mira pa je već počela sijati sjemenkice (a i kod mene već mali rasadnici na prozoru) Wink

Baš mi je lijepo vidjeti kako se u tvom dvorišu polako bude cvjetići.
Moji dobrano kaskaju za tvojima.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:27
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ponovno nemate strpljenja i ponovno mučite i sebe i biljke
LOLLOLLOL evo, obećajem neću sijati, tek kad zagrije sunce. Danas lijeva kiša i nije mi palo napamet niti silaziti u dvorište.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 00:29
strpljenja cure, strpljena, doći će i to toliko očekivano sunce, a onda sijanje i biljčice će brže i bolje izrastiWink
I mene svrbe prsti, ali ipak se suzdržavamLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 08:31
Hvala vam cure na obilasku i na savjetima. Uvijek ista priča - nikako dočekati proljeće za sijanje, ali danas svoje klijalište stavljam malo na sunce, a većinu ću za sijanje ipak ostaviti za ožujak.
RIJEKA

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 14:01
Bome draga moja ima nas puno koji ne možemo dočekati ljepše vrijeme da možemo sijati i raditi na čistom zraku i suncu,ove kišurine su mi već pamet odnjele!!!!!Ali ide na bolje danas kod nas pravi proljetni dan nigdje ni oblačka!!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 23:57
a kod naas već ponovo večeras kišaLOLLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 08:01
Triša, sve pod kontrolom?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 11:42
Da znaš da te redovno obilazim i posmatram i vidim da će nam biti lijepo u dijelidbi -samo tako draga moja ali opet cvijet je cvijet a-ti si nešto drugo -jadva čekam taj dan -živim za njegaHug-i usput jako sam dobrosmile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:30
Kako je danas ružno , kišovito vrijeme malo sam ranije našla vremena da pregledam vrtove...Krećem od tebe Triša....Ima puno lijepih novosti....Dosta si ti već radova napravila i lijepo uredila...Oduševile su me one lampe-vaze, baš su super....Tratinčice u njima su prva liga, a i ona sa roza trubicama i (?) je isto lijepa...Kakve su ti te roza trubice?Obnovila si se sa skimiom kao i Lora i ja i lijepom begonijom....Rasadnik ti je super, biti će svega.Ja još nisam ništa sijala osim adenima, čekam malo toplije vrijeme...Zumbuli ti proviraju kao i meni, nadajmo se daće nam ubrzo zamirisati....smile127Clap
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:30
Triša nisam još ništa posijala. Strpljivo čekam ožujak,ipak, tamo negdje oko polovice. Zbilja se nadam da će mi nešto i niknuti pa da ću i ja dijeliti "flance".Big%20smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:32
Helou.....
Svima sam djelila savjete da pričekaju sa sijanjem jer ionako će niknuti kad za to dođe vrijeme tj. kad zatopli... ali...veliko ALI...... jučer..... kad sam vidjela sunce, ko da me je neki "z iglun v rit badnul", presadila sam i očistila pola biljki u garaži, čačkala san i sadila po vrtu (opće mi ni smetalo što je zemlja katastrofa mokra) i naravno posijala prve biljkice a to su udovičice, grčki oleander, i Bakine gazanije...... morala sam barem malo.....ma bila bin krepala da nisan Wink
Jedino nisam pokrila sa celofanom ko ti tvoje sjeme......
Interesira me da li ti je zilezal ki kraljevski ljiljan.....kod mene je još prerano
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 17:19
Cure, rano ili ne to što je posijano, posijanu. Smrcko mi je dala ljetni čempres, koji je od 14.2. već niknuo - naravno tanke nježne biljčice, vidjet ćemo što će biti od njih.
Korijenko ljiljani su bili malecki, ne vidim niti jednoga, ali nadam se, a i znam gdje ih ima.
Mislim da sada neću sijati više u posude nego čekati do polovice marta pa direktno u vrt, samo da malo zatopli - bit će vremena za sve.

Niho, nadam se picmoljcima i tebi naravno.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 18:07
Ma kakvi picmoljci to ti ne dobijaš već veliko ili ništa -- Pusaaaaaaa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.