Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 243> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti već prčkaš po vrtu i siješ
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure drago mi je da ste prošetale mojim dvorištem dok nije padala kiša. Dva dana je već potop, sve je blatnjavo, nemam gušta niti gledat kroz prozor, jer su sve tegle natopljene vodom.
No kako sam ipak uspjela nešto posijati, sada to čuvam u podrumu
Tu je kineski jorgovan, pakujac, biserak i još ponešto - sve posijano na Valentinovo i označeno da znam što je što
![]() Kiša nije omela ovaj pupoljak na karanfilu da procvjete
![]() Dobro se drži i ova margeritica
![]() Plavi zumbuli će uskoro
![]() Počele su cvjetati i maćuhice u kombinaciji sa Lantaninom plavom travom
![]() Probudila se i hortenzija
![]() Kad već ne mogu ništa raditi u dvorištu par slikica od prethodnih dana će me održati u dobrom raspoloženju, do prvog sunca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dobro da sam navratila. Znači krenule smo, jupiiiii ... sutra imam inveturu sjemenki pa krećem.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa vidim da svi sijete na veliko a ja sve čekam ožujak!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, pa to sam od tebe vidjela, a mislila sam da je i baka već nešto posijala.
Pa djelit ćemo gotove biljčice, ja uvijek računam s nečijima, a ostali mogu računati na moje i to je to.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ponovno nemate strpljenja i ponovno mučite i sebe i biljke
|
|
![]() |
|
Misliš da je prerano, uh uvijek nešto sprčkam - pravo mi budi, ali nisam pretjerala, imam još puno sjemenke, pa ću čekati mart.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Nema naša Triša mira pa je već počela sijati sjemenkice (a i kod mene već mali rasadnici na prozoru) Moji dobrano kaskaju za tvojima.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
strpljenja cure, strpljena, doći će i to toliko očekivano sunce, a onda sijanje i biljčice će brže i bolje izrasti
![]() I mene svrbe prsti, ali ipak se suzdržavam
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala vam cure na obilasku i na savjetima. Uvijek ista priča - nikako dočekati proljeće za sijanje, ali danas svoje klijalište stavljam malo na sunce, a većinu ću za sijanje ipak ostaviti za ožujak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bome draga moja ima nas puno koji ne možemo dočekati ljepše vrijeme da možemo sijati i raditi na čistom zraku i suncu,ove kišurine su mi već pamet odnjele!!!!!Ali ide na bolje danas kod nas pravi proljetni dan nigdje ni oblačka!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a kod naas već ponovo večeras kiša
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Da znaš da te redovno obilazim i posmatram i vidim da će nam biti lijepo u dijelidbi -samo tako draga moja ali opet cvijet je cvijet a-ti si nešto drugo -jadva čekam taj dan -živim za njega
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kako je danas ružno , kišovito vrijeme malo sam ranije našla vremena da pregledam vrtove...Krećem od tebe Triša....Ima puno lijepih novosti....Dosta si ti već radova napravila i lijepo uredila...Oduševile su me one lampe-vaze, baš su super....Tratinčice u njima su prva liga, a i ona sa roza trubicama i (?) je isto lijepa...Kakve su ti te roza trubice?Obnovila si se sa skimiom kao i Lora i ja i lijepom begonijom....Rasadnik ti je super, biti će svega.Ja još nisam ništa sijala osim adenima, čekam malo toplije vrijeme...Zumbuli ti proviraju kao i meni, nadajmo se daće nam ubrzo zamirisati....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša nisam još ništa posijala. Strpljivo čekam ožujak,ipak, tamo negdje oko polovice. Zbilja se nadam da će mi nešto i niknuti pa da ću i ja dijeliti "flance".
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Helou.....
Svima sam djelila savjete da pričekaju sa sijanjem jer ionako će niknuti kad za to dođe vrijeme tj. kad zatopli... ali...veliko ALI...... jučer..... kad sam vidjela sunce, ko da me je neki "z iglun v rit badnul", presadila sam i očistila pola biljki u garaži, čačkala san i sadila po vrtu (opće mi ni smetalo što je zemlja katastrofa mokra) i naravno posijala prve biljkice a to su udovičice, grčki oleander, i Bakine gazanije...... morala sam barem malo.....ma bila bin krepala da nisan
![]() Jedino nisam pokrila sa celofanom ko ti tvoje sjeme......
Interesira me da li ti je zilezal ki kraljevski ljiljan.....kod mene je još prerano
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cure, rano ili ne to što je posijano, posijanu. Smrcko mi je dala ljetni čempres, koji je od 14.2. već niknuo - naravno tanke nježne biljčice, vidjet ćemo što će biti od njih.
Korijenko ljiljani su bili malecki, ne vidim niti jednoga, ali nadam se, a i znam gdje ih ima.
Mislim da sada neću sijati više u posude nego čekati do polovice marta pa direktno u vrt, samo da malo zatopli - bit će vremena za sve.
Niho, nadam se picmoljcima i tebi naravno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma kakvi picmoljci to ti ne dobijaš već veliko ili ništa -- Pusaaaaaaa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |