Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cymbidiume sam prije mjesec dana iznijela van u polusjenu, baš kako oni tovole i kako sam činila uviek. Iznenadila me obilna kiša koja je dva dana padala i vidim da im se baš ne sviđa, nekao su klonuli. Promijeila sam im supstrat, obrezala trulo korijenje
![]() Držite mi palčeve da se scenarij ponovi....
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
bebolina
![]() ![]() ![]() Mislim da sam ja isto tako zeznula svoje phalenopsise... |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ma opotavit će se, žilave su to biljke
![]() |
||
![]() |
||
Seny ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 21 |
|
Bugic...do sada mi je bio unutra a sada kad je i zadnji cvijet pao odrezala sam suhe stapke na kojima su bili cvijetovi i sad ga planiram staviti na terasu u sijenu...tako su mi barem cure savjetovale...pa cu ga unijeti na jesen. Nadam se da je to ok :) |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Seny nemam iskustva sa cimbicima, ali samo poslusaj savjet beboline.....jer vidjevsi njezine cimbice sigurna sam da je maher za njih. Nadam se da ce ti i sljedeci put tako procvjetati.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
a ja se pitam šta je mojima! vani su doživjeli sve obilne kiše, i ovu jučerašnju!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
![]() Izvuci ih iz teglice ako je zemlja jako mokra ili teglicu izbuši da dobije korijen zraka.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Predivan ti je cimb, full zdrav
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Male, one presađene koji su pošteno pokisli, presadila sam u suhi supstrat i stavila ih pored ovih velikih
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Bravo ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Super da tako napreduje! To je jedan od ljepših cimba koje sam vidjela!
Nadam se da ćemo ovu zimu opet uživati u njemu ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Moji unatoč propadanju imaju par mladica,kako bi ih odvojila i spasila s obzirom da je korjenje jako isprepleteno?
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Da budem iskrena,kod mene bolje napreduju poklonjene biljčice ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
![]() Ako neki list požuti, ne brini, zablistat će uskoro nova lisna masa
![]() Moj ti je savjet da još ne odvajaš bulbe, jer u protivnom od cvijeta ništa bar godinu, možda i dvije
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Te poklonjene su već izdresirane na kućne uvjete ![]() Budi strpljiva, nekima duže treba da se prilagode (U staklenicima ih špricaju kojekakvim preparatima koje, kad dođu k nama, više ne dobivaju) |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Evo i slika.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |