Shashin dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 39> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, klanjam se...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već procvjetali - moji tek rastu to kod tebe sve nešto napredno |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha neveni ha - drago mi je da i kod tebe cvjetaju - obožavam ih, jer kod mene u Rijeci cvatu non-stop.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha vjeruj mi nebude im ništa, samo ti njima svako jutro poželi dobro jutro i da vidiš kako će biti krasne.
Ali kod tebe bi i betonski stup procvjetao |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris,ovi neveni što sad cvatu to nisam najesen počupala.To su od prošle godine,sad sam samo odrezala ono suho odozgo i ok su.Oni što su iz sjemena nikli ti,naravno,još ne cvatu. TeaK,nadam se da budu ok,stavila sam ja njih van prije ohoho vremena no bile su u hladu pa sam ih nakon nekog vremena preselila na mjesto gdje im oko 15h dođe malo sunca(da se priviknu).Onda sam ih opet pomaknula da imaju u jutro i predveče sunca a sad su na gredici gdje tuče sunce. Jučer i danas nije jako,tek je popodne provirilo sunce pa si mislim da se budu ovako lakše priviknule. Bi i betonski stup procvao kad bi posadila neki cvijet(ukrasni slak,clematis ili sl.)kraj njega pa nek se vuče |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam stvarno odmarala. Ok,posadila sam lukovice koje sam jučer dobila i grahoricu i slak no ništ dugo nisam. Dok sam se umorila u sjedećem i ležećem položaju malo sam farbala stare tegle
ove nisam ja radila.Te su poklon od Proljeće
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako danas izgledaju moji crni paradajzeki.Mislim da ću ih sljedeći tjedan morati presaditi u vrt
A ovo je Osti koji sam dobila umijesto narančastog
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super tegle a i paradajzi
a ostić je stvarno lijepo podnio put :) |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još sam uvijek ljubomorna na osteospermum - jedva čekam sjemenke..
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebum niš rekla!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću ipak nešto reći - sve pohvale za farbanje tegli, a ostalo je i tako već svima poznato.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu prvu teglu(nju sam prefarbala) sam našla kod Drave u šumi.Nije bila razbijena samo zmazana.
Paradajzeki su od danas u vikendici na vrtu(par njih kod susjeda jer smo se trampili.Ja njemu paradajzek on meni batat)Ima tam i rotkvice i salatice graška,crvenog bosiljka....Nešto cvijeća sam presadila oko vikendice,malo kamenja donjela....Susjedu maknula stare polupane crijepove,sad ih samo još obratiti trebam i posaditi nešto.Počela je kiša pa nisam stigla.
Eto nisam doma radila al sam sam oko vikendice. Uzela sam i aparat no nisam stigla slikati.
Sad idem spat,ako nebude kiše sutra morala bi opet gore a i trebala bi malo rasadnike obići
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam ima li nešto još u rasadnicima , a da ti nemaš
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo,draga,ima ima,i previše.Zato se i bojim ići
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak to misliš rasadnike obići....Misliš prije opelješiti
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK,ko bu tu koga opelješio,oni mene ili ja njih
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, koju si boju koristila za farbanje one tvoje tegle???
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe Proljeće,nikad nebi pogodila. Vodene boje!!!!!!!! Da se ne isperu prefarbala sam na kraju lakom za čamce
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha pa gdje ti nalaziš sve te ideje
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |