Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 39>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:26
Shasha, klanjam se...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:58
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Posadila sam anđeoske tublje van,na gredicu(valjda  im nebude previše zime ili previše sunca) Niš previše nisam radila(moram ponekad i kuhati i nešto pospremiti po kući) no uslikala sam nevene(procvali suuuu) i svašta nešta.Sad samo da prebacim slike.....

već procvjetali - moji tek rastu
to kod tebe sve nešto napredno Tongue

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 09:09
Shasha neveni ha - drago mi je da i kod tebe cvjetaju - obožavam ih, jer kod mene u  Rijeci cvatu non-stop.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 14:38
Shasha vjeruj mi nebude im ništa, samo ti njima svako jutro poželi dobro jutro i da vidiš kako će biti krasne.
Ali kod tebe bi i betonski stup procvjetao smile156
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 19:37

Iris,ovi neveni što sad cvatu to nisam najesen počupala.To su od prošle godine,sad sam samo odrezala ono suho odozgo i ok su.Oni što su iz sjemena nikli ti,naravno,još ne cvatu.

TeaK,nadam se da budu ok,stavila sam ja njih van prije ohoho vremena no bile su u hladu pa sam ih nakon nekog vremena preselila na mjesto gdje im oko 15h dođe malo sunca(da se priviknu).Onda sam ih opet pomaknula da imaju u jutro i predveče sunca a sad su na gredici gdje tuče sunce. Jučer i danas nije jako,tek je popodne provirilo sunce pa si mislim da se budu ovako lakše priviknule.

Bi i betonski stup procvao kad bi  posadila neki cvijet(ukrasni slak,clematis ili sl.)kraj njega pa nek se vučeLOL

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 20:20
Danas sam stvarno odmarala. Ok,posadila sam lukovice koje sam jučer dobila i grahoricu i slak no ništ dugo nisam. Dok sam se umorila u sjedećem i ležećem položaju malo sam farbala stare tegle

ove nisam ja radila.Te su poklon od Proljeće

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 20:24
Ovako danas izgledaju moji crni paradajzeki.Mislim da ću ih sljedeći tjedan morati presaditi u vrt

A ovo je Osti koji sam dobila umijesto narančastogsmile71

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 20:52
super tegle a i paradajzi
a ostić je stvarno lijepo podnio put :)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:02
Još sam uvijek ljubomorna na osteospermum LOL - jedva čekam sjemenke..
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:24
Nebum niš rekla! 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:50
Ja ću ipak nešto reći - sve pohvale za farbanje tegli, a ostalo je i tako već svima poznato.smile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:23
Ovu prvu teglu(nju sam prefarbala) sam našla kod Drave u šumi.Nije bila razbijena samo zmazana.
Paradajzeki su od danas u vikendici na vrtu(par njih kod susjeda  jer smo se trampili.Ja njemu paradajzek on meni batat)Ima tam i rotkvice i salatice graška,crvenog bosiljka....Nešto cvijeća sam presadila oko vikendice,malo kamenja donjela....Susjedu maknula stare polupane crijepove,sad ih samo još obratiti trebam i posaditi nešto.Počela je kiša pa nisam stigla.
Eto nisam doma radila al sam sam oko vikendice. Uzela sam i aparat no nisam stigla slikati.
Sad idem spat,ako nebude kiše sutra morala bi opet gore a i trebala bi malo rasadnike obićiBig%20smile
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:41
Ne znam ima li nešto još u rasadnicima , a da ti nemaš
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:58
Ooooo,draga,ima ima,i previše.Zato se i bojim ićiWacko
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 21:59
Kak to misliš rasadnike obići....Misliš prije opelješitiLOL
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:19
Shasha smile93
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:17
SilveK,ko bu tu koga opelješio,oni mene ili ja njihWacko
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 10:29
Shasha, koju si boju koristila za farbanje one tvoje tegle???
smile61
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 17:14
hehehe Proljeće,nikad nebi pogodila. Vodene boje!!!!!!!!LOL Da se ne isperu prefarbala sam na kraju lakom za čamcesmile198
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 06:18
shasha pa gdje ti nalaziš sve te ideje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.