Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove godine nas je i ljeto zaboravilo, pa me upoće ne bi čudilo da se to ponovi i sa zimom. Oduševile su me slike, ali ti i tako znaš kaj ja mislim o tvojim cvetekima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma kod tebe još uvijek hrpa cvjetova...neka se još sunčaju
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno ti je sve, samo da još bude lijepih dana
![]() Sve mi se super drži što si mi poslala ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Prekrasna gužva kod tebe, to se zove ljubav prema cvijeću
![]() baš ti hvala na slici skabioze jer stalno namjeravam staviti na identifikaciju i upravo sam skužila da je to ona, naime naručila sam sjeme proljetos i niklo mi na par mjesta ali nikako da procvjeta, pa sam negdje pročitala da ona cvjeta tek druge godine i sad sam sigurna da je to njeno lišće ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jako lijepa gužvica i u vrtu i gore. Naravno da je meni posebno zapela za oko bugica... ne mogu si pomoći.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga, upravo sam se upoznala sa tvojim kutkom i puno sam lijepih stvari u njemu vidjela. Prvo ću ti pohvaliti likovne uratke. Sjajno likovno izražavanje koje je na mene djelovalo tako smirujuće i opušteno, a tematski se izvrsno uklapa u raznoliko cvjetno društvo. Kućice su priča za sebe, to su oaze mira i spokoja koje zrače pozitivnom energijom, namijenjene potpuno neobičnim stanovnicima. Jako mi se sviđaju, a tabla za vrt je posebna.
Drago mi je što si u kratkom vremenu obnovila svoju cvjetnu kolekciju, uživala sam u svakoj fotografiji i s radošću ću ponovo doći pogledati sve cvjetne i likovne novitete. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
belice, ostavljam ti pozdrav u iščekivanju novih slikica...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasni sukulenti i prava raskoš svakakvih cvjetova kod tebe, divota jedna...Užitak za moje oči, jedva sam se odlijepila od tvojih slikica! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |