Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111213
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 18:28
pa malo gore, sve sam zgurala na hrpu jer sam kao počela s pripremama za spremanje... ali sad lupa sunce, pa nek :)

ali ovo su stvarno valjda zadnji cvijetovi ove godine, jedino ako se zima ne zeezne pa zaboravi doći Wink
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 19:05

Ove godine nas je i ljeto zaboravilo, pa me upoće ne bi čudilo da se to ponovi i sa zimom.
Oduševile su me slike, ali ti i tako znaš kaj ja mislim o tvojim cvetekima  Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 19:31
Ma kod tebe još uvijek hrpa cvjetova...neka se još sunčaju
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 20:02
Prekrasno ti je sve, samo da još bude lijepih dana Tongue
Sve mi se super drži što si mi poslala Hug
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 20:35
Prekrasna gužva kod tebe, to se zove ljubav prema cvijeću smile169
baš ti hvala na slici skabioze jer stalno namjeravam staviti na identifikaciju i upravo sam skužila da je to ona, naime naručila sam sjeme proljetos i niklo mi na par mjesta ali nikako da procvjeta, pa sam negdje pročitala da ona cvjeta tek druge godine i sad sam sigurna da je to njeno lišće smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 11:44
smile190ah,sukulenti!Divota jedna!
Sve ti je u cvatu kao da je proljeće na pragu
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 17:19
Jako lijepa gužvica i u vrtu i gore. Naravno da je meni posebno zapela za oko bugica... ne mogu si pomoći. Embarrassed Ali, sve je prelijepo... smile169
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 20:18
Draga, upravo sam se upoznala sa tvojim kutkom i puno sam  lijepih stvari u njemu vidjela. Prvo ću ti pohvaliti likovne uratke. Sjajno likovno izražavanje koje je na mene djelovalo  tako smirujuće i opušteno, a tematski se izvrsno uklapa u raznoliko cvjetno društvo. Kućice su priča za sebe, to su  oaze mira i spokoja koje zrače pozitivnom energijom, namijenjene  potpuno neobičnim stanovnicima. Jako mi se sviđaju, a tabla za vrt je posebna.
Drago mi je što si u kratkom vremenu  obnovila svoju cvjetnu kolekciju, uživala sam u svakoj fotografiji i s radošću ću ponovo doći pogledati sve cvjetne i likovne novitete.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 09:54
belice, ostavljam ti pozdrav u iščekivanju novih slikica... smile113
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 11:59
smile182Joj, koja gužvica!
smiley
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 12:21

Prekrasni sukulenti i prava raskoš svakakvih cvjetova kod tebe, divota jedna...Užitak za moje oči, jedva sam se odlijepila od tvojih slikica!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111213
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.