BB |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stiže mi proleće,draga miska,a ni zima mi još nije bila
![]() Ne znam kako će se biljčice izboriti sa svi ovim klimatskim promenama.MM slušao dugoročnu prognozu u kojoj najavljuju narednih nedelju dana nešto snega i mrazića,a posle opet lepo,sve u vreme kad mu vreme nije ![]() Visibake mogu nekako i da "progutam",al' kad sam videla zumbuleee...šok!!! Vidi...pozdravljaju te i božuri...krenuli svi do jednoga ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prijavljujem šetnjicu, kao da ide proljeće..... sve se okrenulo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Draga Milice,i bolje što si juče prošetala ![]() ![]() ![]() ![]() Dođi mi opet
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
joj bozuri ti stvarno zbundani pozdrav draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
puspasim = da ostavim traga I da kazem da sam bila tu. kad bi mi igrali zmure kao mali I kad bi se "spasili" morao si dotaknuti drvo ( ili sto vec) I reci "puspas" mene
ja cesto( kao I mnogi oko mene) to koristim u govoru a izgleda da je to nas lokalni zargon kad zelis reci da si I sluzbeno nesto "obiljezio", povirio negdje nabrzaka
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Betty, pa ovo zaista prolece poranilo kod tebe!!! Ali ,ne da se zima... Vec danas je pocela da pokazuje svoje zube
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jesu vala...zbundani skroz na skroz ![]() p.s. a i ja sam ![]() ![]() ![]() ![]() Puno te pozdravljam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hej,draga moja klaudija ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti od srca što si mi pojasnila taj termin...baš sam te namučila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam svim biljčicama izdala naredbu "na spavanje!"
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Betty, još prije sam bila kod tebe i vidjela sve što si napravila, ali sam mudro šutila. Odmjeravala sam kako se slažu cigle i kamenčići, jer i sama planiram kombinirati ta dva medija, pa sam zato tako dugo šutjela i samo promatrala. Imaš komplimente od mene, dopada mi se kako si to odradila.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikice,drago mi je da ti se sviđa kombinacija koju smo napravili...znam da i ti voliš kamen i ciglu
![]() ![]() ![]() Svrati kad god poželiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ovoj slici nedostaje još samo dvorac sa osvjetljenim tornjevima u pozadini...
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Točno tako, potpisujem Slavuj, kao iz bajke je...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hej,Slavujčice ![]() Svakom svojom posetom mi doneseš nešto...kao poklon ![]() Pozivaš na razmišljanje,budiš maštu,daješ ideje... Ukrasne letvice čekaju još od letos da smislim šta bih s njima. MM hoće da mi pravi neke ogradice,ali kad sam mu rekla šta si mi napisala,odmah je znao da imam novu zamisao i rek'o ćerki:"...majka hoće sad i dvorce da pravi..." ![]() Neću da brzam,al' mog'o bi i neki dvorčić il' toranjčić da "nikne" u mom vrtu ![]() ![]() Hvala ti na ovom divnom komentaru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa,jeste...lepo je bilo te večeri ![]() Ipak,sutradan je sneg jako napadao...zatrpao miskantus i sve ostale biljke koje su ostale da vire po vrtu strpljivo čekajući novo proleće. Radujem se svakoj tvojoj poseti...dođi mi opet
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |