Moj dom |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno proljeće u tvom vrtu!
tulipani posebni! ali geum...njemu ne mogu odoljeti kao ni svim sitnim cvjetićima. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram se pokriti ušima,pa još nisam bila kod tebe,a ono moje male oči
Odmoriti ću se na tvojoj klupici i promatrati lavandu kako počinje cvasti,uzdisati od ljepote i opet navratiti. Sukulenti su i moja opsesija,pa te u svemu razumijem |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt i cvijeće, uživala sam. Sve se sređeno s ukusom i stilom .
Dobro si konstatirala vrt nikad nije gotov, uvijek nešto širimo, skraćujemo, dodajemo i u tome i jest uživanje. |
|
život je more
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće, uredno dvorište, sve skockano.... baš mi je ugodno. Doći ću ujutro popiti kavicu u tvom vrtu
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavuj i meni je geum presladak, ali iskreno više ni sama ne znam kod kojeg cvijeta mi zastane dah, sve mi je lijepo. Možda sam jedino malo nostalgična prema starinskom cvijeću. Belina, mislim da sukulente svi vole jer uistino strukturom, bojom i cvijetom svakom plijene pozornost Da, Lantana, potpuno si u pravu da premještanjem, presađivanjem, preslagivanjem dobivamo nešto novo i drugačije što našim vrtovima daje posebnu draž Karmen, oooo baš bi uživala uz kavicu s cvjetnom prijateljicom Jaco i tebi |
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas izdvajam srebrne trajnice, preslatke su!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka,prelepo,kako se zove ovo ispod lipe na prvoj i drugoj slici,imam ga ali naziv ne znam
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svako jutro idem u setnju ,popijem kavu u necijem vrtu,jutros sam u tvom.bas mi je prijala kava uz tako lijepe slike cvijeca ,predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tesko cete lipu obuzdati.....a detalj s macuhicama mi je predivan ne znam zasto
ja sam zamrzila i lipu i lipov cvat prije puno godina.....dijete mi je alergicno i kad procvate ovaj se moj malac, ako ga uopce mogu tako nazvati samo pati...... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje držiš pericalis,moj ima jutarnje sunce i vidim da mu nešto smeta.
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pericallis "Seneti Deep Blue"
sa kojeg si ovo časopisa skinila |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno a što drugo reći, a i ja čisto sumljam da će lipa ostat patuljasta
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su ona srdašca tako lijepo ispala tako prozračno ...baš nešto posebno a dvorište svaka super posloženo
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye bit će na jesen presadnica. Ova prva "srebrna" trajnica cijelo ljeto je takve boje, a brzo se i širi. Ja sam prošlo proljeće zasadila doslovce jednu grančicu koja je izrasla u cijeli grmić.... |
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona ispod lipe su maćuhice. A druga slika je trajnica kojoj ne znam ni ja naziv |
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar hvala |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |