Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
krasno proljeće u tvom vrtu!
tulipani posebni! ali geum...njemu ne mogu odoljeti kao ni svim sitnim cvjetićima. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Moram se pokriti ušima,pa još nisam bila kod tebe,a ono moje male oči
![]() Odmoriti ću se na tvojoj klupici i promatrati lavandu kako počinje cvasti,uzdisati od ljepote i opet navratiti. Sukulenti su i moja opsesija,pa te u svemu razumijem ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivan vrt i cvijeće, uživala sam. Sve se sređeno s ukusom i stilom
![]() Dobro si konstatirala vrt nikad nije gotov, uvijek nešto širimo, skraćujemo, dodajemo i u tome i jest uživanje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lijepo cvijeće, uredno dvorište, sve skockano.... baš mi je ugodno. Doći ću ujutro popiti kavicu u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Slavuj i meni je geum presladak, ali iskreno više ni sama ne znam kod kojeg cvijeta mi zastane dah, sve mi je lijepo. Možda sam jedino malo nostalgična prema starinskom cvijeću. Belina, mislim da sukulente svi vole jer uistino strukturom, bojom i cvijetom svakom plijene pozornost Da, Lantana, potpuno si u pravu da premještanjem, presađivanjem, preslagivanjem dobivamo nešto novo i drugačije što našim vrtovima daje posebnu draž Karmen, oooo baš bi uživala uz kavicu s cvjetnom prijateljicom Jaco i tebi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Danas izdvajam srebrne trajnice, preslatke su!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bucka,prelepo,kako se zove ovo ispod lipe na prvoj i drugoj slici,imam ga ali naziv ne znam
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svako jutro idem u setnju ,popijem kavu u necijem vrtu,jutros sam u tvom.bas mi je prijala kava uz tako lijepe slike cvijeca ,predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
tesko cete lipu obuzdati.....a detalj s macuhicama mi je predivan ne znam zasto
![]() ja sam zamrzila i lipu i lipov cvat prije puno godina.....dijete mi je alergicno i kad procvate ovaj se moj malac, ako ga uopce mogu tako nazvati samo pati...... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Gdje držiš pericalis,moj ima jutarnje sunce i vidim da mu nešto smeta.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Pericallis "Seneti Deep Blue"
sa kojeg si ovo časopisa skinila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
meni su ona srdašca tako lijepo ispala tako prozračno ...baš nešto posebno a dvorište svaka super posloženo
![]() |
|
![]() |
|
Floramye bit će na jesen presadnica. Ova prva "srebrna" trajnica cijelo ljeto je takve boje, a brzo se i širi. Ja sam prošlo proljeće zasadila doslovce jednu grančicu koja je izrasla u cijeli grmić.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona ispod lipe su maćuhice. A druga slika je trajnica kojoj ne znam ni ja naziv |
|
|
|
![]() |
|
Kamenjar hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |