Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:03
Al' bi to i bilo dobro. Išla sam vaditi krompir za ručak, a on sav mekan i mlitav. Fuj!
Ali zamisli... imam mahuna! Pravo sam iznenađena, već sam i od njih digla ruke. Uz kukuruz su, bit će da im je on držao hlad i rosu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 12:06
Ajmeeeee strašno! Stvarno svakakvih ljudi na toj zemlji ima.....
Lipik
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 22:29
Originalno poslano od člana dmirce12 dmirce12 napisao:

Dakle ovako šta je mogao napraviti neko ko zna,a da ima zlobnika to mi je poznato kad sam ja uhvatio svoju komšinicu gdje peljaši po mom balkonu skoro joj vrat nisam slomio.Ovo je jako žalosno i tužno kako se ljudi nisko spuste

Dmirce da imaju imalo savjesti,prisjela bi im i sama pomisao na takvo nešto,a nažalost kakva je današnja slika naše stvarnosti,bit će toga i više...      
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 09:21
Ne stigneš pobrati???? Pa šta ne kažeš, stižem smile115
Lipik
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 15:09
Vjerujem ti draga. Zaista, svega u bašti Božijoj.

Prošle godine je tako "netko" jednoj našoj susjedi obrao šljive. Nesretna žena, samohrana majka dobila poticaj, podigla kredit, život ostavila na tim šljivama i kada je to jutro došla sa svojim beračima - kupcima, onesvijstila se kad je vidjela takav prizor. Poslije sam čula da je bila suicidna i da su nesretna djeca morla paziti na nju.

Zaista, zaista kakvi su to ljudi.

Monestra, žao mi je. A "on/a" - neka im prisjedne. Eto, nisam zla, ali moram reći.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:29
Ja imam isto mahuna ,no stalno nešto drugo radim,tako da ih ne stignem pobrati!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 12:40
Eto,što da čovjek kaže....nemam više niti riječi....ne mogu više riječ izustiti,nemam snage...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 13:04
Onda da ti bar mogu poslati kišu....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 11:47
Obećala sam mojoj majci pokupiti krastavce za salatu,koje sam sutra trebala pobrati i odnijeti k njoj,odoh na vrt,kad tamo velikih krastavaca NEMA! Jedva svega dva sam uspjela naći! Nisam niti luda,niti glupa,niti pijana jer alkohol rijetko kad pijem! Došla sam u kuću jecajući,moji divni krastavci koji su bili namjenjeni mojim roditeljima,pobrani su!    Najteže od svega mi pada što se moja majka jako veselila krastavcima jer njezini još nisu došli! No dobro sad što je tu je,kriviti ne mogu nikoga jer ne znam tko ima tako debelu kožu za takav pothvat,samo ću reći neka mu je u slast,očito voli uživati u tuđoj muci i znoju,kad si već zbog svoje lijenosti nije sam sposoban uzgojiti svoje krastavce! Pitam se što je sljedeće na redu i što će me opet šokirati i ražalostiti!   

Još samo da spomenem posađeno je oko 20m krastavaca ,nisu jučer kupljeni ,jer ih svaki drugi dan kupim,tako sam te odlučila ostaviti i pobrati majci,no netko je bio brži od mene pa ih je pobrao.... Trebalo je otprilike biti bar jedna puna kanta od 10l...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 19:21
ZNam kako je to jer su i meni pobrali kruske koje sam cekala da sacuvam za moju djecu ali kcer od susjeda jaaaako v0li kruske, a  moja djeca ne vole.....Sram ih sve bilo i neka im zapadnu u grlu i krastavci i kruske i sve sto pokradu.......Jako me ljute takve stvari.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 12:46
Zavidim vam.... Kod nas je malo pala temperatura, ali kiše nema pa nema.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 11:40
A sad nešto jako loše i ne znam bi li rekla žalosno ili bezobrazno kakvih sve ljudi ima! Prvo da kažem ne tiče se niti jednog jedinog člana ovdje i zato neka se nitko ne nađe uvrijeđen,ali moram vam svima mojima posjetiteljima reći što sam danas doživjela i rasplakala sam se ko kiša!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 19:00
Dakle ovako šta je mogao napraviti neko ko zna,a da ima zlobnika to mi je poznato kad sam ja uhvatio svoju komšinicu gdje peljaši po mom balkonu skoro joj vrat nisam slomio.Ovo je jako žalosno i tužno kako se ljudi nisko spuste
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:32
Osvježenje baš u pravi čas!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 11:37
Hvala Ljubičasti i Dobro mi došao! Nadam se da ćeš i ti biti moj česti posjetitelj i da ćemo se lijepo družiti!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 15:43
Eto Bebi što reći na takav drski čin..?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 09:59
Ajde ,ajde baš bi volila da mi dođeš!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 15:16
Hvala ti draga Zribal,nisam ni ja zlopamtilo,ali najviše me boli što ne idem baš često mojima,pa sam tako računala,ako ostavim te krastavce,bit će ih više,pa nek se moji doma izdovolje s njima. No dok sam ih išla pogledati umalo da od jada nisam pala dok sam vidjela da ih nema,samo onih maleckih,a znam i poznajem svaku biljku u svom vrtu i znam otprilike kad i koliko ih treba doći za branje,no eto ostala sam skamenjena... Pitanje je bilo samo vremena,jer imam tako divne ljude naokolo ( ako me shvaćaš što želim reći..)
Na vrh
ljubičasti View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljubičasti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 10:30
evo i meneSmiledivota od vrta monstera,svaka cast!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 15:40
GroznoAngry
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.