monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 138> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al' bi to i bilo dobro. Išla sam vaditi krompir za ručak, a on sav mekan i mlitav. Fuj!
Ali zamisli... imam mahuna! Pravo sam iznenađena, već sam i od njih digla ruke. Uz kukuruz su, bit će da im je on držao hlad i rosu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ajmeeeee strašno! Stvarno svakakvih ljudi na toj zemlji ima.....
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dmirce da imaju imalo savjesti,prisjela bi im i sama pomisao na takvo nešto,a nažalost kakva je današnja slika naše stvarnosti,bit će toga i više... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ne stigneš pobrati???? Pa šta ne kažeš, stižem
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Vjerujem ti draga. Zaista, svega u bašti Božijoj.
Prošle godine je tako "netko" jednoj našoj susjedi obrao šljive. Nesretna žena, samohrana majka dobila poticaj, podigla kredit, život ostavila na tim šljivama i kada je to jutro došla sa svojim beračima - kupcima, onesvijstila se kad je vidjela takav prizor. Poslije sam čula da je bila suicidna i da su nesretna djeca morla paziti na nju. Zaista, zaista kakvi su to ljudi. Monestra, žao mi je. A "on/a" - neka im prisjedne. Eto, nisam zla, ali moram reći. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ja imam isto mahuna ,no stalno nešto drugo radim,tako da ih ne stignem pobrati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto,što da čovjek kaže....nemam više niti riječi....ne mogu više riječ izustiti,nemam snage...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Onda da ti bar mogu poslati kišu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Obećala sam mojoj majci pokupiti krastavce za salatu,koje sam sutra trebala pobrati i odnijeti k njoj,odoh na vrt,kad tamo velikih krastavaca NEMA! Jedva svega dva sam uspjela naći! Nisam niti luda,niti glupa,niti pijana jer alkohol rijetko kad pijem! Došla sam u kuću jecajući,moji divni krastavci koji su bili namjenjeni mojim roditeljima,pobrani su!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još samo da spomenem posađeno je oko 20m krastavaca ,nisu jučer kupljeni ,jer ih svaki drugi dan kupim,tako sam te odlučila ostaviti i pobrati majci,no netko je bio brži od mene pa ih je pobrao.... Trebalo je otprilike biti bar jedna puna kanta od 10l... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
ZNam kako je to jer su i meni pobrali kruske koje sam cekala da sacuvam za moju djecu ali kcer od susjeda jaaaako v0li kruske, a moja djeca ne vole.....Sram ih sve bilo i neka im zapadnu u grlu i krastavci i kruske i sve sto pokradu.......Jako me ljute takve stvari.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zavidim vam.... Kod nas je malo pala temperatura, ali kiše nema pa nema.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A sad nešto jako loše i ne znam bi li rekla žalosno ili bezobrazno kakvih sve ljudi ima! Prvo da kažem ne tiče se niti jednog jedinog člana ovdje i zato neka se nitko ne nađe uvrijeđen,ali moram vam svima mojima posjetiteljima reći što sam danas doživjela i rasplakala sam se ko kiša!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dakle ovako šta je mogao napraviti neko ko zna,a da ima zlobnika to mi je poznato kad sam ja uhvatio svoju komšinicu gdje peljaši po mom balkonu skoro joj vrat nisam slomio.Ovo je jako žalosno i tužno kako se ljudi nisko spuste
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Osvježenje baš u pravi čas!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ljubičasti i Dobro mi došao! Nadam se da ćeš i ti biti moj česti posjetitelj i da ćemo se lijepo družiti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto Bebi što reći na takav drski čin..?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajde ,ajde baš bi volila da mi dođeš!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Zribal,nisam ni ja zlopamtilo,ali najviše me boli što ne idem baš često mojima,pa sam tako računala,ako ostavim te krastavce,bit će ih više,pa nek se moji doma izdovolje s njima. No dok sam ih išla pogledati umalo da od jada nisam pala dok sam vidjela da ih nema,samo onih maleckih,a znam i poznajem svaku biljku u svom vrtu i znam otprilike kad i koliko ih treba doći za branje,no eto ostala sam skamenjena... Pitanje je bilo samo vremena,jer imam tako divne ljude naokolo ( ako me shvaćaš što želim reći..)
|
![]() |
|
![]() |
|
ljubičasti ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
evo i mene
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Grozno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |