VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
lorica10
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sve se probudilo i rascvjetalo
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Stigla sam opet i tvoj vrt tegle su super,ja sam pokušala i odustala ,sve mi se raspalo,a vidim da se javila neka nedoumica oko engl.pelargonija,ja ih imam puno godina i cvatu cijelo ljeto, samo moraju biti na suncu i ne vole kišu.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lotus je posebno zanimljiv, nisam još vidjela uživo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Smajlići govore jedini moguć komentar! |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lorice, krasno ti je cvijeće!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hortenzija ti je nova, vidim da je još u tegli. Kakav će joj biti cvijet, roza ili bijela s roza rubekom?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
svima koji svraćaju među moje cvijeće |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno ti je cvijece
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepo ti je cvijeće
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lorice prekrasan je i lotus i hortenzije i ruselija.Sigurno ti je vrt prepun boja,a sjenica se sigurno više ni ne vidi.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lorek predivni su ljiljani i graničice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
nauživala se u tvome vrtu
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prošetala sam kod tebe i nauživala se ljepote
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica, ksan, camellia,kontesa, klimatis, enrikova nona, drago mi je da ste svratili među moje cvijeće, šaljem vam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno sve napreduje i raste , ali onaj amarilis je
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |