Povrtnjak i njegovi čuvari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
BB, lani nije baš bilo neke koristi od ovog graha osim što je služio kao ukras vrta. Ubrala sam samo malo više od kile graha
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Joj...i ja našla baš njega da izdvojim
![]() ![]() Biće bolje ove godine ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nadam se. Neka bude i manje lijep, samo neka ima puno plodova.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ana, pohode li te srne?
Kod nas ih je sve više, hodaju pod vrtovima kao na korzu ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ovih dana dok je bio visoki snijeg pa nisu mogle doći do mene. Sad kad je nivo snižen, opet su tu. Sestri je danas do verande pred kućom došao srndač s tri srne, a tragova ima po snijegu na vrtu baš ko na korzu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ama da ih bi kako uloviti to je extra meso
![]() |
|
![]() |
|
Ma ljuta sam stvarno na njih ali kad ih vidim oči u oči, raspekmezim se
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hehehee Ana kkao si domisljata,dobar strašo-frajo
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš je dobar ovaj tvoj " putnik" s pinklom na leđima.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Bartol je faca i po!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Kreći s poslom...mart je stig'o a ti ništa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Curke hvala u Bartolovo ime. Ove godine ću valjda nešto smisliti opet.
Počela sam ja s radovima. Posijala sam paradajze i paprike. Lijepo su niknuli i sad su na prozoru tak da nema luftanja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Čekam slikice
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Deder,daj taj rasad da vidimo sto si posejala...necemo mu nista samo da ga malo pu,pu,pu protiv uroka
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Meni je tvoj breg tak lepi ,ma super je sve nebum niš posebno izdvajala..jel puno snijega napadalo? Ja neću ni gledat kroz prozor zabila sam nos u ekran i uživam ..
|
|
![]() |
|
Ajooooj, vi meni u posjetu dolazite, a mene nema pa nema. Vrt je skroz bijeli pa ne marim za njega.
Na prozorima imam klijance paradajza i paprika. Sad bi ih već trebala prepikirati ali onda ih nemam gdje držati jer na verandi još ne mogu biti, prehladno je. Nisam ih slikala jer i nisu neka atrakcija. Budem poslije Uskrsa.
|
|
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasan vrt,a čuvari baš simpatični,mislim da oni više privlačiju nek strašiju!
Vidim da si imala tamarillo,kolko mogu vidjeti na slikama izgleda mi koda nije bil posađen u posudu. Dal si ga kasnije posadila u posudu i stavila na zimovanje il je ostal vani? Ja sam ga posijala prije 4 tjedna,još ništa ne izlazi,kolko je trebalo tebi da proklija? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |