Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikove none povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikove none povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 27>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 14:53
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

wizardice molim te izvini , jako sam ti zahvalna na sjemenju ali ja ti zbog puno obaveza nemam vremena, ostavim si sjeme od najboljih po mom pa šta bude uglavnom paradajza uvijek imam puno i za kuhanje , budući moji preko zime obožavaju juhu pa mi je to najvažnije, pošaljem unucima u Italiju a u 10 mj. će biti beba i u kući pa će i ona vjerovatno papati do proljeća ovu što sad kuhamo smile58smile78

Ej, nema potrebe za zahvalom, vesele me slikice koje si stavila, ludilo su, a ja sam samo htijela da imaš original sjeme, jer tvoj uzgoj je savršenstvo, vrt koji si želim imati jednog dana, vrt koji pokazuje ljubav osobe koja ga sadi.Nisam dugo vidjela ovdije tako uređen vrt,  svaku, pa makar zadnju sjemenku bih tebi dala jer je uspjeh njenog ploda više nego perfektan.Ljubi te wiz i želim ti još bolji i rodniji vrteksmile78ako ne uspiješ u izoliranju, imam druge koje te već sljeduju hihihih:)
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 08:26
wizardica evo malo mojih paradajza

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 09:53
naš dobri stari, domaći jabučar

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 22:04
Koliki je!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 23:10
Jabučar je pravi kapitalac. A koliko je plodova dala jedna stabljika paradajza? Pitam zato jer imam Giant Yellow (od Wiz, naravno) koji je dao jedan paradajz od 57 dkg i to je sve. Sad još ima jedan plod visoko na vrhu stabljike i ne vjerujem da će stići dozreti jer je još čisto zeleni.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 09:20
monstera Hug
anabistrica Hugsvaka stabljika paradajza ove godine ima puno paradajza, kidam zaperke ali ne baš sve, inače kod mene paradajz dobro uspjeva pa čak i po ovakvoj suši
evo slike kako mi vadimo krumpir

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 11:16
Ovo je zgodna sprava za pomoć kod vađenja  krompira....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 12:14
to je milice uradak mm ...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 12:43
Lijepo napravljeno, sve pohvale....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 12:52
hvala prenijet ću mu , on inače stalno nešto smišlja samo da olakša posao 
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 12:56

hvala prenijet ću mu , on inače stalno nešto smišlja samo da olakša posao 

Onda je tvoj muž inovator,mogao bi on to i patentirati . Paradajzek ti je super
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 13:13
ma nije inovator to je vidio od nekog na poslu Wink
evo malo sherya

ova bundeva visi na ogradi prešla je od susjeda na moju stranu

a ova je ispod nje

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 15:06
Nona, svaka čast!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 21:01

monstera [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/6147ce3b-Picture%20268.jpg" />

pametan vam "coek tvarno umijece za izmisliti i olaksati ono tesko rucno vadjenje krompira.bravo!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 21:56
hvala dadinica i pustolov
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 10:02
kod mene stalno ima tikvica, sad poslije ove kiše bit će ih još

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 10:47
Obožavam tvoj povrtnjak Smile nema čega nema, ne manjka ni ideja smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 21:26
Ja danas otkrila tvoj povrtnjak, ma no, tvoju bašću, i pala na dupe !!! Pa šta ti svašta imaš, ej, da nisi ti neka hobotnica ? Zbilja, svaka ti čast, naravno i tvom mužu.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 09:30
Embarrassed ma ja sam ti samo jedna riba od 86 kg Wink smile78
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 10:13

ma nije inovator to je vidio od nekog na poslu Wink
evo malo sherya

ova bundeva visi na ogradi prešla je od susjeda na moju stranu

a ova je ispod nje

Preljepo ti je vrijedniceClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15