Kreativna radionica by M&M |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 36> |
Korisnik | |
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ovo odvojiti jedno od drugoga a da sve ostane citavo??? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny, lijepim si nas slikama darovala ovog jutra!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam gledajući tvoj vrt
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetati kod tebe prava je uživancija!!!! sve mi je lijepo, al skulentu obiliku ružinog cvijeta mi je poseban!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
mrvica.
Nedavno posijan Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme sve je prekrasno
ovo je bila prava uživancija i opuštanje za gledati
:)
|
|
početnik u svemu :)
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mi jasno kako sam propustila prije posjetiti ovako divan vrt, ali sam sad baš uživala.pregledala sam sve od prve stranice i imam samo riječi hvale za tebe i tvog muža, naravno.još ste mladi i vrt vam je mlad, a tako sve divno, mogu misliti kako će to godinama tek biti predivno, ako može biti bolje.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za tvoje prelijepe biljke i gazdaricu
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolija hvala puno. Niti ja ne znam sto ce bit u buducnosti. Za sada je posao odvojio njega od mene pa onda i mene od cvijeca (jer boravim dosta vremena sa njim u Rijeci...) jedino sto znam da nikad necu odustati od sirenja vrta i cvijeca, nikada necu otici nigdje dalje zivjeti jer ne mogu naci ovoliku slobodu koju mi pruza moj mali raj
Fany |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo i za uživanje gledajući....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto me da se javim...
U nedjelju sam doputovala doma i bila sam jako umorna... no to me nije sprijecilo da odmah zabiljezim nekoliko slikica (vrijeme je bilo malo tmurno - ali blic sve spasi ;) U ponedjeljak sam se bacila na posao punom parom, u utorak obavila kontrolu . . . a evo kako to nakon 3 dana posla izgleda . . . Kao prvo i osnovno moram staviti da vidite u cijem drustvu sam putovala iz Rijeke ova ljepotica je ostala u Rijeci praviti drustvo MM i da ga podsjeca na mene dok ponovno dođem ovaj mini frajer je dosao doma u kolekciju kaktusa ove slatke dame su nadopunile kolekciju afrikanki ;) to je dio sobnih biljkica koje su putovale |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. . . slijedi ostatak putnika ;)
ove tri slatkice sam jedva izabrala među puuuno njih...uff i sad kad se sjetim opet bi druge, ma pretesko je to |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su biljke kojima ne znam niti ime niti ista o njima pa ako znate nesto korisno samo recite izgledaju mi osjetljivo i pitam se dali ce uopce prezivjeti kod na na kontinentu
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. . . ovoj biljci također ne znam ime ali mi se cini jednostavna
a ova šatirana mi se jako svidjela ... |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o kalama ne znam apsolutno nista :(( ova je bila na snizenju za 9kn pa sam uzela i sada mi je zao jer ne znam sto da napravim sa njom...dali da je presadim, koliko da je zalijevam...???
SAVJETUJTE :(( |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. . . i na kraju jedna njezna ruzica - prekrivacica tla
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sto me docekalo kad sam se vratila . . .
potocnice su ocvale voda mutna od kise potocna perunika je procvala lupina dominira . . . |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra slijedi nastavak . . . vrijeme je za hrkanac
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti lijepo spavaj i sanjaj, a ja ću šetati tvojim vrtom, sjesti kraj jezerca i diviti se žutom lupinusu, kakvog još nisam vidjela!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, slike tvog jezerca, kamenjara, lupinusa.....me ostavljaju bez daha - ma sve je ko bombonček! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |