Lantane |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 31> |
Korisnik | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prolječe nikle su mi 3 narančaste ali od ostalih boja niti jedna nije izvirila
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje lantane koje su u zemlji posađene prošlog proljeća vidim da u pazušcima počinju zelenjeti..čekaju valjda ipak malo toplije vrijeme
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja stablašica se i u podrumu na toplijem (uz centralnu peć) već pružila lijepo listeke, neke su grane puste, ali... čekam da vidim jeli će biti kakvog pomaka ili ne. Većeras noća vani, pod strehom zaštićena od vjetra. Samo da se temp ne spusti prenisko.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je tako već pustila listiće ja je ipak nebih držala vani..jer samobor je poznat kao malo hladniji..jel tako..vidiš moja daje tek pupove listova u pazušcima..moje skromno mišljenje je da bi joj moglo naškodit ipak je kod vas još hladno..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je Dudi tek za vidjeti pupove u pazušcima onda se ja tome mogu nadati u Rijeci za kojih desetak dana !
A sjemenke:
Već sam ih slikala. Stavila sam ih osamdesetak - samo 3 su nikle !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya i ja sam ih posijala u šest tegli i niti jedna još nije nikla!!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene lantane dosta kasno bace listiće, sada ih još nema, a što se sijanja tiče (sijala sam iz znatiželje da vidim hoće li izrasti, jer lantana imam dosta) i niti jedna nije niknula
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš, znači i kod tebe nisu htjele!!!
A koji je razlog da tako teško niknu???
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam i ja rekla isto - ni moje lantane nisu niknule i vjerojatno neće, ali čekam riječki sajam, pa floru pa ću si kupiti sadnice, male, pa će mi narasti velike i tako kad ne može drugačije.
Dobila sam i puno reznica, ali ni jedna ne pokazuje napredak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, sa reznicama čekaj još malo, a od ove tri moje jedna je tvoja ako opstanu!
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam nabrala lantana,sve su bez cvijeta, grančice su im suhe,imaju nesto listića al neznam.... strah me da su u tom dvoru gdje sam ih brala propale,mozda i nisu ja sam ih svejedno stavila u vodu pa cu vidjeti jel ima sta od njih
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ti rose jako nestrpljiva pa sam sve koje su mi se učinile suhe malo štipnula i sve su unutra zelene. Valjda su ti žive.
|
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već sam napisala ovde da sam posijala 06.02.09.u 5 čašica sjemenje od žute, crvene, roza, ljubičaste i narančaste. Niknule 5 biljčica od narančaste a ostale još uvik ništa. Neću bacati nego i dalje zalivam pa baš da vidim oće li biti i od njih nešto.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja drzim ti fige da uspiju sve...Moja ni jedna nije iznikla iz sjemena,potrazit cu gotovu biljku,nema mi druge
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa hvala
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam posijala u 12.mj. po tri sjemenke lantane u čašice od jogurta (5 vrsta). Nije mi još nikla jedino crvena, a nadam se da hoće. Namojte bacati to što ste posijali, strpite se, ne košta vas ništa. Što se tiče drvenastih reznica, i njih imam desetak u teglicama. Ne pokazuju još nikakav pomak, ali hoće. Ako vam je ispod kore zelena (lagano zagrebite noktom), onda je još živa i ozelenit će.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seni, ja nisam svoje niti mislila bacati.
Ostavit ću ih da vidim da li će se na kraju ipak nešto dogoditi ili ne???
Uredno ih zaljevam i pratim...vidjet ćemo tko će prvi popustiti???
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti si jedno veliko
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pssst, Triša, vidim da još nešto stidljivo niče!
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša - ide na bolje, hi, hi, hi, hi ... Bit će nešto!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |