Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
woow samo radis, supere radove
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, preslatka je!!! izvrsno!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa kutija
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija jednostavna i lijepa. Čok, čok! ...il da lajkam?!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna kutijica, ciklame obožavam!!
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednostavna , a tako prekrasna kutijica.Salveta , print ili ?
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na komplimentima. I meni je simpatična kutijica. Napokon mi je nešto pošlo za rukom. Nikako nisam bila zadovoljna zadnjim radovima. Dorina, to je salvetica, malog formata, dobila sam ju od Biljane, trebamo ju pitati gdje ju je nabavila.
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je :)
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo,ciklame ...jako lijep motiv i izvedba!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si stvarno neumorna!koliko predivnih radova a ja nisam stigla ispregledati(jedino mi nije sjela ona kutija sa školjkama)možda će pomoći-ja sam na nekim slikama ubacivala školjke ali stavljala bih ljepilo BASTEL KLEBER dobro držia oko školjki kombinirala struktur pastu,izgleda prirodno,djeluje kao da su školjke u pjesku,pokušaj,to je samo moja sugestija,svatko radi na svoj način!sve drugo mi je predobro!
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i meni je kutija sa školjkama grozna. Htjela sam ju preraditi ali ju je prisvojila moja kćer i stavila u svoju sobu jer je njoj baš super i ne da mi ju natrag na makeover.
Ta fora sa struktur pastom i školjkama kao na pijesku bi mogla biti dobra. Isprobat ću kad se oporavim od ovih školjki.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokušaj sa tim ljepilom kad budeš nešto trebala ljepiti,ja sam ljepila(možeš vidjeti na mojim stranicama)sve moguće,gipsane odljeve na visilicama,školjke,nikad mi se nije dogodilo da mi popusti.isto tako stavila bih kad bih radila na platnu(sliku)struktur pastu pa u nju pozabadala školjke i to bi se dobro hvatalo i nebi otpadalo!
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow..divno,al priznajem kutiica sa ciklamama me odusevila,pa sa..i ja nabavila takve salvete,inace ima njiu u PERLICI tako nekako u ponudi.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana hvala na info, baš se spremam napraviti jednu narudžbu iz Perlice. |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35 kod nas u Osjek stigli,pa sam juce..pola place ostavila u trgovini
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja zato naručujem preko interneta. Naručim što mi se sviđa pa kad vidim ukupan iznos računa, izbacim iz košarice ono što mi nije "nužno". U Zagrebu imamo i problem s parkingom u centru pa mi je nezgodno ići do Perlice a i uživam navečer, kad djeca zaspu, sjesti s mirom i pregledavati salvetice i naručivati, zato živio internet. Ako ukalkuliram cijenu parkinga ili tramvajske karte, poštarina mi nije puno veća.
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to jeste nezgodno, i ja cu ponesto da narucivam preko interneta, aposto sam isla u Osjek, onda vec i kupila,ali..uh finansije, sve trebam sve bih kupila, zar ima nesto sto mi ikada imamo dosta i da nista netrebamo he he...samo jos da imam vremena i bilo bih super |
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |