pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene i kod tebe!
Veliki, širok asortiman sobnog i vanjskog cvijeća. Uh, kak ovo zvuči trgovački! Prekrasno mi je, jezerce, kaktusići, hibići stablašci..... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E Panda svaka čast,uvijek se ponovo divim tvom cvijeću i pokazujem M.M. da vidi kako i muški vole i gaje cvjećke,ma voli i on ali stalno prigovara da pretjerujem za cvječkama,sve pohvale od mene zaista
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala vam .... hehe trgovacki :D
sarajka i trebas malo muzica natjerat da se o tome brine nisam ni ja htjeo dok se mami trudnoca nije bila pogorsala pa bila na odrzavanju sve pocelo propadat pa ja preuzeo i et to traje vec sest godina naravno udruzenim snagama mama i ja :D |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bravo za brata i njegovu ljubav za cvijeće
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
nije sestrica neg braco
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Evo me opet malo kod tebe!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
i treba samo ti setaj moram okacit i neke nove :D svrati opet
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ja svratila da vidim imali što novo!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam navratila i skroz polagano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti slikam pa kacim ima toga :D
iumam jednu prinovu :D strelicia reginae :D jeeeeeeeeeeeeeee |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidim naš vrijedni panda stalno nešto radi, a gdje je slikica strelicie nadam se da ćeš nam pokazati njenu ljepotu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
evo malo ljetnih :D
![]() ovako su cvali papferi |
|
![]() |
|
dipladenija
![]() ![]() begonije koje su propale :( ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
clematis
![]() |
|
![]() |
|
a ova kombinacija me ostavlja bez daha :D bas je super ispalo a i super uslikano
![]() |
|
![]() |
|
cvijetna gredica ljetos to je mam slikala ja nisam bio kod kuce i ovo sve sam propustio :(
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne kombinacije, a usput sam skoro sa stolice pala okrećući glavu kako bi što bolje vidjela
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |