MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... početak stvaranja jednog novog kutka u mome dvorištu, ovih dana sam imala pune ruke posla oko ovoga...slika i nije baš reprezentativna ali sam je uslikala da za koji mjesec vidim razliku ...naime još neke ideje moram provesti u dijelo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdravljam te, i s veseljem očekujem nastavak slikica oko ovog gore jezerca, jer imaš dovoljno mjesta za sađenje cvijeća!!
E baš bi voljela da i moje jezerce naraste na veličinu tvojega!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je predivno u tvom vrtu i da sto prije zavrsis novi kutak u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mimi sad mi nije jasno kako ste dvije 45tica i 46tica
![]() još jednom pohvale za predivnu okućnicu ![]() |
|
![]() |
|
Mari vidi što sam ja danas ulovila...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
To su gerberi? I uskrsni kaktus...prelijepo...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno je, baš dobro da si stavila sliku jezerca pa da i mi možemo pratiti tvojzamisli i djela. sigurna sam da će biti odlično
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno uređeno. baš je zgodno pratiti kako se stvari razvijaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Jedva čekam da se zazeleni prostor oko jezerca!
Krasne novitete imaš! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
ŽELIM VAM SVIMA SRETAN USKRS!
...malo tog uskršnjeg ugođaja... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno, rascvjetano.... na dvije ti stvari zavidim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ove uskrsne dekoracije su sve tvoje? Jako lijepi ugođaj.
![]() |
|
![]() |
|
...dekoracije jesu moje a šarane pisanice sa voskom su djelo moga mužića i mlađe kćerke.
|
|
![]() |
|
Nisi mi rekla Bako na koje jezerce si ljubomorna ono staro veliko ili ovo novo u nastajanju
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne pisanice i aranžmani
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasne pisanice!Bit će zanimljivo pratiti razvoj jezerca
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Radujemo se novom kutku u tvojem vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne pisanice! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |