Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | |
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ey...alocasia se tretira ko Adam...moja je trenutno bez ijednog lista ali ce se oporavit
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
lovro...ja ti preporucam da pricekas do proljeca...iz vlastitog iskustva....ja sam imala isti slucaj i raspilila na komade..cca 20 cm i posadila...sada imam cijelu prasumu..stavit cu slike pa ako ti pomogne....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Lovro
![]() Sve što trebaš napraviti je pustit ga na miru do proljeća. Nemoj ga zalijevati, nemoraš ga rezati miti previše brinuti da li mu je hladno u kući, jer on podnosi niske temperature. Ja sam ih imala nekoliko velikih i pitajboga koliko malih, većina ih je prezimljavala u svjetlom i jedva grijanom prostoru od proljeća, tad su išli van u polusjenu i razbacali se ko veliki. Ako im na proljeće promijeniš zemlju i presadiš u veću teglicu s tim da ih dublje ukopaš u zemlju, dobit ćeš nekoliko mladica koje na jesen razdvojiš i tako dobiješ nove biljke.
Os svih tih velikih i malih koje sam imala, ostala sam bez ijednog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@irenaidani, prekrasni su, bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala bebo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bebi bit će i a i adama, samo eve nemam.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
lilie neznam koliko je to moguče da se nabavi eva,a i neki je mješaju sa kalom međutim jako je slična adamu po obliku i veličini lista,a želim ti sreču da je pronađeš pa da vidimo slikicu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
irenaidani to je znači eva da kako sam i opisao slična po listu adamu samo što su malo duži i uži listovi kod eve.
|
|
![]() |
|
da dmirce12,to je eva...tako su mi rekli...ja sam je dobila iz Paga jednu godinu...isto se odrzava ko adam...list otpadne pa istjera novi i tako stalno...i pazi stvar...odvojila sam ih na oko mj.dana...nju sam stavila u svoj dnevni boravak a adam ostavila kod mame u blagavaoni...e koja zalost...adam je plakao a eva mi ostala bez ijednog lista...sad sam ih opet stavila skupa i ona je potjerala dva lista a on vise ne cmizdri...neopisivo....
![]() |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
ej za nepovjerovat
![]() |
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
AH ...TA LJUBAV...
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A zato moj adam jadničak plače a ja mislila da izbacuje višak vode pa uvela restriktivne mjere štednje na vodi.
ŠALA MALA, prekrasan je ima ravno 7 listova i nešto sve miriše na cvit a da mu je još eva??????? |
|
![]() |
|
...ja sam negdje procitala da cvijet osusis kad ocvate i bit ce sjemena....
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Naravno da cu probati, bit će adama!!!!!
Daj mi reci sto da radim sa onima sto izlaze iz njega ne mislim na one iz zemlje pored nego baš iz njegova debla malo iznad zemlje onako kao pelcer? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |