Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga lluvia
![]() Mima moja, uvijek me nasmijes, ako hoces onu glupacu, sredit cemo nesto? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga,ne vjerujem više ni u ajfeliće, ni u tres šik (Nek ide vrit kako se to sve piše)Možda da mi naslikaš onu glupaču od mona lize. ?
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
otkada sam je dobila obozavam ovu salvetu a od danas i tvoju kutiju... jako si je dobro sredila... ja sam odusevljena
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prediivvvnnnaaaa kutijica.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala draga Felina, jeste to je kit za drvo.
Mima sta se ceka, dosetaj po kutijicu, udruzena sa ajfelom....draga,zraciti ces pozitivnom energijom:) |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Biljo .moraš mi posuditi ovu tres shic fran.kutijicu....da je pridružim onom mom ajfeliću metalnom....znat ćeš ti već zašto........
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Prekrasna vintage kutija made in Paris .
Doradila si je za 10. Sve ti se više divim kako s skromnim materijalima stvaraš predivne umjetnine. Ovu strukturu si isto napravila s let masom za drvo?(jeli to kit za drvo ili??) |
|
![]() |
|
Kika 56
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivna,romantična,čarobna,kao da skriva neku malu tajnicu hm...
|
|
![]() |
|
Draga maredelmare, jedna vrsta, premda mislim kad sam narucivala da je bilo i jedna vrsta kao obojeno zuckasto (s patinom).Najbolje odi na njihovu stranicu N&B hobby art....
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A ima li taj Maimeri medium, sottile, classic...il je samo jedna vrsta?
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje, na posjeti i komplimentima.
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sviđa mi se jako ova kutija, prava romantika, neznam samo kako uspiješ napraviti tako krasne stvari
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasna kutijica , majstorski napravljena
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,njezna,moti,šablone....savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasna, profinjena kutija Biljana!
![]() Sve joj je na mjestu Ove neobično izabrane boje, famozan motiv,ove reljefne šablone koje se ja nikako usudit radit pa ovaj krakle.. Je li ovo krakle classic? Meni od njega ispadaju pukotine kao kod jednokomponentnog ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ova kutijica mi je baš za mene pazi na nju jer ja
![]() oduševljavaju me ove tvoje 3d šablone, ljubomorna sam na njih... jel to imaš iz nekog posebnog materijala izrezanu šablonu? ajme divna je kutijica... ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepa romanticna kutija,bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |