Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 52> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super kikach,samo ti meni požuri
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pročitala sam ovdje da se echeverie razmnozavaju i listovima. probala bi, pa ako moze savjet. da li list samo zabodem u zemlju i zaboravim na njega ili ga sasvim zakopam? puno hvala
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo zabodeš. Tu i tamo zaliješ, kao i echeverie.
Evo mojih, dosta ih je uzgojeno od listova |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vau, prekrasne su. hvala na savjetu, drži fige da mi potjeraju
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam od onih čupavih otrgnute listiće zabola u zemlju i puštaju korjenčiće, ali mi se istovremeno suše, vidjet ćemo hoće li biti što od njih
otok tvoje su prekrasne, teško ćemo te mi stići
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda je prije pitala kaj s njima kad se izduže. Isto se zimus dogodilo i meni. Odrezala sam vrhove i evo ih sada: |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugačku stabljiku mi je radi korijena bilo žao baciti, pa sam ju bezveze piknula u vrtu |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je od potrganih listova |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedna moja echeveria, sprema se na cvatnju, ali do sada nije pustila niti jednu mladicu. Flekovi su od kiše i prašine . |
|
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su te male od listića.
moji su se zabodeni listovi posušili, ništa od njih.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice mislim da ovo nije echeveria nego graptopetalum paraguayense
on ne treba puno vode, više mu odgovara malo vode inače bi mogao istrunuti zimi ga čak ne trebaš unijeti nego ga samo skloni sa kiše lijepo izgleda i čini se da ga dobro paziš |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Natalija, zaista ne znam ništa o biljkama takve vrste i svaki savjet je dobrodošao.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice savjet je puno sunca i malo vode
uz ocjediti supstrat, kao za ostale sukulente i kaktuse http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4265 |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nova echeveria |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super mi je ova mala dlakava!
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |