Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...hm, čitam da sam okrivljena za rasipništvo po vrtnim centrima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo 20 kn, ova koja cvate?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da i mene je osvojila pa sam je naravno morala imati, nije bila niti skup, nekih 20 kn, a saznat ćemo valjda i kako se zove, stavila sam sve na prepoznavanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša sve je lijepo, aliova krasula koja cvate je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ha,ha,ha, Triša, baš bih to voljela vidjeti, da ti uđeš u rasadniki iziđeš bez vrećice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je to kriva Manči, jer sam tražila allium za nju i našla ga na Škurinjama u vrtnom centru, a nisam mogla samo njega kupiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
u Triša šta si lipog cvića kupila, boje su lipe neznam koja mi lipša od koje
a tvoj ljubimac kaktusić mmm, lipo ih pazi i mazi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nešto ? Puno toga ... Ova prva krasula je
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ja ne mogu ući u rasadnik, a da nešto ne ćopim, morat ću izbjegavati takva mjesta.
Tri nove boje jaglaca
Pa dvije krasule
I jedan - valjda neki kaktus
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Manci ne znam i ja ih prvi put imam.Čitala sam malo po netu i kažu da može iz grančice i iz sjemena...I navodno šire se ko korov
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...jooooj...alisaaa....moja tiha patnja....
....čopnula sam jednu grančicu i stavila u zemlju, ali ko zna ja li se tako može razmnožiti...?....
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jutros stigao predivan poklon....
![]() cytisus.. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a kad me zovu Horti,kaj mogu
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hana draga, ti baš imaš radar za upecat super ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Gio, navodno je cvijet veličine tanjura za ljubičastu,bijelu i ružičastu - pa,vidjeti ćemo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mmmm,ljubicasta,bas predivna
![]() |
|
![]() |
|
Triša vjerovatno će biti ljubičasta a za pohvalu, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tija,taj Trišin alium je nizak..recimo visine visibaba.
|
|
![]() |
|
Gledala sam neki dan tu tamnu daliu, baš me zanima kakva će biti u prirodi, a i ova zadnja je ful neobične boje, vidi se tko zna odabrati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moj današnji ulov
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |