Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 39>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 10:58
Draga Rain, prekrasne orhideje imaš, blisteve ljepote.
snježne fotke i fotke ljubimaca također.
Lijepi pozdravsmile66
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 11:01
Predivne su ti orhideje..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:39
Ma ja šta da kažem nema riječi svi su rekli svoje -svaka častsmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:02
orhideje su baš zakon....svaka je  lijepa na svoj način, ma šta lijepa, prelijepa....smile64
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:58
Joooj,curice,djevojčice,kak mi je drago kaj hvalite moje orhideje!U ove sniježne,hladne dane one daju iluziju da proljeće nije tak daleko,a stvarno su,svaka za sebe,posebne.Puno smrznutih pozdrava(trenutno -15)!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 08:27
Ne znam kako pohvaliti tvoj orhideje - nešto čudesno.....
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 09:30
Jesi vidila kak nam je Grožđica namignula, vragolanka jedna?
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 19:19

Al imaš oštro oko!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 19:56
Hi, hi i ja bi htjela takav bankrot! Mislim da za koji dan i u moju kuću dolazi orhideja. Tvoje su predivne!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 20:29
Krasne su orhideje, ne može se izabrati najljepša. Moja jedina sada ima samo lišće. Nemam gdje smjestiti novu, inače bi ih bilo više.

Ni ovako nije loše, ti trošiš, a ja uživam Wink
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:30
Hoya,kad dojde jedna,već za njom ide kolona,samo ti to još ne znaš!
Otočić,lukava si ti,ali kad tvoja procvate,hitno bu se stvorilo mjesto za još koju!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:40
Ma ja uopće nemam prozora ni u dnevnom boravku, ni u blagovaoni, ni u hodniku  - pa ni prozorske daske (da ne mislite da živim u mrklom mraku imam svuda - vrata) Tongue
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:43
Niš,morala buš onda staviti prozorsku dasku na vrata!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 11:24
prekrasne orhideje Thumbs%20Up s njima sam definitivno na vi pa ću rađe uživati u forumaškima Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 22:01
Baš nisam odavno bila u tvome vrtu i sad sam se baš nahodala-i nauživalasmile213
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:00
Evo nam opet kiše.Ali popodne je bilo skoro sunčano,pa smo išli vidjeti,sa strahom,kak nam biljke izgledaju.
I gle,Baka Bea,jel možete vjerovati-procvala je vaša ciklama,nakon onih minusa,izbacila je jedan,ali vrijedan,cvjetić!

I žalosno,mahonijini cvjetići su posmeđili,lišće također

Poncirus pokazuje svoje trnje

sedum i sempići pocrvenili od zime

hamamelis stidljivo otvara pupoljke

a na toplome,ispod vlastitog sunca ,baškare se adeniumi

...neki visoki i vitki,neki mali i debeli.Baš me razveseljavaju,uz njih će prije proći ova luda zima!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:03
Kak su dobri adeniumići....neki ti, vidim, već imaju fajn debele kaudeksiće! Baš super! Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 23:11
Ma fenomenalno nemam riječi svaka čast----Adeniumi baš se pravo fino drže - I Sretna ti Nova godinasmile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 23:15
predobri su ti adeniumi kako su već bucmasti...smile94
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 08:54
Od sijanja, nicanja pa do jučerašnjih slika stalno gledam kako ti napreduju adeniumi. Tako su ti lijepi i zdravi. Uživam ih vidjeti na zadnjim slikama u toliko više jer kod mene to baš i ne ide tako uspješno, a znam da bi ih ja već poremetila svojim (ne)strpljenjem.
Bravo tvoje za znanje i strpljenje"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.