Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 39> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Rain, prekrasne orhideje imaš, blisteve ljepote.
snježne fotke i fotke ljubimaca također.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne su ti orhideje..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja šta da kažem nema riječi svi su rekli svoje -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
orhideje su baš zakon....svaka je lijepa na svoj način, ma šta lijepa, prelijepa....
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joooj,curice,djevojčice,kak mi je drago kaj hvalite moje orhideje!U ove sniježne,hladne dane one daju iluziju da proljeće nije tak daleko,a stvarno su,svaka za sebe,posebne.Puno smrznutih pozdrava(trenutno -15)!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne znam kako pohvaliti tvoj orhideje - nešto čudesno.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jesi vidila kak nam je Grožđica namignula, vragolanka jedna?
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() Al imaš oštro oko! |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hi, hi i ja bi htjela takav bankrot! Mislim da za koji dan i u moju kuću dolazi orhideja. Tvoje su predivne!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su orhideje, ne može se izabrati najljepša. Moja jedina sada ima samo lišće. Nemam gdje smjestiti novu, inače bi ih bilo više.
Ni ovako nije loše, ti trošiš, a ja uživam ![]() |
|
![]() |
|
Hoya,kad dojde jedna,već za njom ide kolona,samo ti to još ne znaš!
Otočić,lukava si ti,ali kad tvoja procvate,hitno bu se stvorilo mjesto za još koju! |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ja uopće nemam prozora ni u dnevnom boravku, ni u blagovaoni, ni u hodniku - pa ni prozorske daske (da ne mislite da živim u mrklom mraku imam svuda - vrata)
![]() |
|
![]() |
|
Niš,morala buš onda staviti prozorsku dasku na vrata!
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prekrasne orhideje
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš nisam odavno bila u tvome vrtu i sad sam se baš nahodala-i nauživala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo nam opet kiše.Ali popodne je bilo skoro sunčano,pa smo išli vidjeti,sa strahom,kak nam biljke izgledaju.
I gle,Baka Bea,jel možete vjerovati-procvala je vaša ciklama,nakon onih minusa,izbacila je jedan,ali vrijedan,cvjetić! ![]() ![]() ![]() I žalosno,mahonijini cvjetići su posmeđili,lišće također ![]() Poncirus pokazuje svoje trnje ![]() sedum i sempići pocrvenili od zime ![]() ![]() hamamelis stidljivo otvara pupoljke ![]() a na toplome,ispod vlastitog sunca ,baškare se adeniumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...neki visoki i vitki,neki mali i debeli.Baš me razveseljavaju,uz njih će prije proći ova luda zima! |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kak su dobri adeniumići....neki ti, vidim, već imaju fajn debele kaudeksiće! Baš super!
![]() |
|
![]() |
|
Ma fenomenalno nemam riječi svaka čast----Adeniumi baš se pravo fino drže - I Sretna ti Nova godina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predobri su ti adeniumi kako su već bucmasti...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Od sijanja, nicanja pa do jučerašnjih slika stalno gledam kako ti napreduju adeniumi. Tako su ti lijepi i zdravi. Uživam ih vidjeti na zadnjim slikama u toliko više jer kod mene to baš i ne ide tako uspješno, a znam da bi ih ja već poremetila svojim (ne)strpljenjem.
Bravo tvoje za znanje i strpljenje"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |