Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 46> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivne su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
U proljeće sam kod bake malo "pogrobala", dvije grančice...danas išla to malo pronjuškat...pustilo korjenčiće...trenutno su oko 5mm...do daljnjega ništ ne peham...nadam se da bu ova "operacija" uspješna!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Evo moje ljepotice, pored zutog beloperonea, bas se super slazu.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Koja divota!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koju izdvojiti kao najljepšu, sve su lijepe i male i velike.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ma izdaje me strpljenje sa dipladeniom. Vidjeli ste gore moju veliku, posadjena je u zemlju iz borove sume (kiselu) i super je. Nekoliko malih, koje su se jednostavno zakorijenile jos lani, nece pa nece. Rastu, ali je list skoro bijel, zeljezo stavljam svakih 7 dana, nece da ga prime, zemlju sam promijenila da ph bude neutralan, opet nista, da li netko zna sta bi im trebalo. Citala sam da zemlja mora biti luznata, ne kisela, zato mi nije jasno kako mi ova velika super raste, a male nece nikako, i pored toga sto je zemlja blize luznatoj i sto im dajem zeljezo. Da li netko jos ima problema sa bijelim ili jako svijetlo zelenim listom kod dipladenie?
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
bok, prije 2 tjedna dobila sam na poklon veliku crvenu dipladeniu s nekoliko cvjetova i sad su mi svi otpali uključujući i pupove koji su se u međuvremenu pojavili....listovi su i dalje svi lijepi i zdravi, pa vas molim savjet što uraditi da ponovno počne cvjetati...
trenutno ju držim u stanu na svjetlom mjestu...
hvala puno!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Na mojoj crvenoj dipladeniji cvijetovi postani svijetlo crveni, rekla bih tamno roza a mislim da je to od sunca jer mi je do podne na suncu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stara fotka.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Novija fotka.Neznam što ću s njom ove zime.Prerasla je sve držače i penje se po susjednim biljkama.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Pozdrav svima!!! Imam malih problema sa slikama pa se nadam da ce ova proci... Napravila sam reznicu od moje bijele diplademije, sada me interesira dali sam ju dobro odrezala? A jednu granu zatrpala zemljom, Nina hvala na savjetima! sada mi je jedan covjek rekao da nemoram sjeci 2 koljena??? nego odozdo; 5 cm ciste grane i samo jedno koljeno koje ostaje na povrsini zemlje??? Sto bi znacilo da sam od ove mogla imati 2 reznice?? |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Evo i mene s mojom siroćicom od Mandaville
![]() ![]() Sljedeće proljeće je nadrapala, dobiti će po repu sa škarama.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Arim, divne su ti, a vidim i polozenice, super, imat ces ih jos, zaista se super zakorjenjuju "kamencicem". A vidim i mali hibiskus pored, lijepo!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
arim stvarno su prekrasne za vidjeti, vidi se da im maximalno ugađaš
jednom prilikom sam u prodaji vidjela i biljke sa duplim cvijetom, ali koliko god bile lijepe, nekako su mi ove klasične najljepše, za sada |
|
![]() |
|
Nabavila sam sjeme bijele i žute Mandeville, pa me zanima kad je najbolje posijati? |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |