renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma,sve su ti brate lijepe,obozavam kutije.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sve su ti kutije lijepe, al sam posebno na zadnjoj primjetila nešto-donji dio kutije obojan pomiješanim pastelnim tonovima-ja like it, puno, puno!
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kutijice su zbilja za 10 . Sve...nema iznimka
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Jel ti renn mene zafrkavaš?A tko je napravio onu policu ,i gdje ju je našao?
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
škrinjice su krasne ali ova s ljubičicama mi je posebno lijepa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kutijice su prelijepe, ljubičice posebno, a onda kad promislim i bolje pogledam i sve ostale... meni jako draga salveta s hrpom ruža na notnom papiru i vrlo zanimljiva s ružama u real verziji i pastelno obojanom donjem dijelu... kak vidiš, neodlučna sam
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A nego šta-uvatit se marketinga, nema druge.
I ja sam kutijomanijak ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Volim preuređene poličice, tvoja je jako lijepa.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
nado, hvala na posjeti mojoj galeriji i drago mi je da ti se sviđa polica, jer ti si "meštar"!
mare, prodala bi i ja, al nemam tržište ![]() |
|
![]() |
|
Pokušaj preko neke udruge, uključi se kao slavica i ja.
Onda, ako nemamo stalnu prodaju, imamo bar razne sajmove i sl. A možda da pokušaš sa suvenirnicama-ne znam gdje živiš..jel dolaze turisti tamo. Ne znam šta rade ostale cure. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasan ormarić, decentan i lijep!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, što je lip taj tvoj (kako si ono rekla) kantunal, baš je decentno postaran
![]() A ovaj bijelo-zlatni kutak s telefonom je baš intrigantan, kolko god zlatno-bijelo osobno ne biram... Škrinjica zato ima prikladno francuski sadržaj koji odgovara njenom raskošnom cvjetnom plaštu ![]() C'est beaucoup de parfumes ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
draga moja radovi su tu za
![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasno i decentno napravljena "drvenarija" sa salveticom moje mladosti (stara više od 35 godina ako ne i više????)
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odusevljena sam,krasno i cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga moja nije tebi potreban nikakav savjet,samo nastavi kao što si kako ti kažeš na ovoj drvenariji radila.Dekupažiraj gips dok naređuješ po dvoru pa šetaj Ja sam pred malo na gips ruke mojemame koja je reklla da sam neobiljna ,zalijepila leptiriće.Tako me je izreklamirala po gradu da je to bila ludnica.Apoz.energ.tih leptirića pomogla je da joj ruka tako brzo zacijeli da su doktori rekli da je to fenomen..Veselim se tvojim sličicama smajlića(prva nagrada na forumu)
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |