Jesenske lukovice |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 22> |
Korisnik | |
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa eto lukovice koje sadimo u vazice uvijek su samo do pola ili 3/4 u zemlji....
poslje ako ih stavimo u vrt onda moraju biti na određenu dubinu pogotovo ako ih namjeravamo ostaviti da prezime vani |
|
Sponzorirani linkovi | |
trantinchica
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahm..sad mi je jasno..thx..
|
|
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaglaci su mi nekak povenuli
zasto?mozda ih previse zalijevam?drzim ih vani..pa to im ne bi trebalo smetati? a narcise su ok,i zumbuli.. |
|
|
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zumbuli su mi procvjetali..i mirisu prekrasno..bas sam happy..a jaglaci su se izgleda malo sokirali ono kad je prije koji tjedan pao snijeg ali su se oporavili..
|
|
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako vidim imamo svašta u našim dragim vrtovima! ja krenula malo u šetnju mojim vrtom da vidim što je sve izniknulo i šafrani navalili da se hoće slikati i onda ja što ću nego poslušat, pa evo da vidite i vi te male proljetane
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
trantinchica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas su krasni!
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni su
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantlover,napokon neko moje godište.Isti si ja.Vidim neku lukovicu i odma ju moram kupit,ne jednu PET,Predivno ti je cvijeće.Bok.
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
ljiljana3
Već proklijao Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako posadimo lukovice tulipana i zumbula u veću teglu, da li mogu ostati vani (na kontinentu) ili ih treba staviti u toplije, da li mračnije ili svjetlije mjesto. Kako ih zalijevati tokom zime?
|
|
foksica
Novo sjeme Pridružen: 05 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Joj jedva sam docekala jesen i sadnju za novu sezonu... jako volim tulipane i lukovice opcenito, pa me zanima gdje je dobar (i jeftin) izbor lukovica? dobila sam predobar katalog sa odlicnim cijenama na mejl, ali nazalost firma je u srbiji a ne dostavljaju u hrvatsku... |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
foksi pogledaj u zrinjevac, zitnjak ali oni svi skoro prodaju vec izaslo cvijece a same lukovice tesko se dobije. jako sam oprezna sa konzumom imam lose iskustvo s njima i to zato jer nemaju za ispitivanje i zdravost cvijeca , mozda bi imao zeljeznicki rasadnik ja cu pitati i javiti se
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
foksice imaš neki link za taj katalog?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
foksica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
foksi nemoj plakati slike su prelijepe pa valjda se moze negdje ovdje nabaviti, ja cekam da mi se jave iz zeljeznickog rasadnika saljem ti smailica da te oraspolozi
|
|
foksica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Foksi, ja sam pregledala cijeli katalog, ne samo lukovice, ima svega i svačega, prelijepo
|
|
alenka
Novo sjeme Pridružen: 17 Rujan 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz. Nova sam na vasem forumu ipak da kazem da su se pojavile prelepe sorte razlicitog cveca u VALENTINU
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
foksi imas lukovice u vocarskom centru na savi broj je 3649835 - u apoteci gdja marija,a zitnjak ce imati tek slijedeci tjedan zapravo znati ce kqada dobiju, ja sam direktno zvala i dajem ti broj nadam se da se nece gdja dragica ljutiti 098 279 437 mislim da je u prodaji , u vocarskom centru imsju narcise, tulipamne i zumbule te sobne amarilise nisu ni skupi, tamo ima i dobre zemlje, iako se zemlja uvijek mora malo u ror staviti i pregrijati.
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel to onaj rasadnik kojim se dode puticem od savske do trešnjevackog placa u Zagrebu? |
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja obično lukovice kupujem u jednoj sjemenarni na trešnjevačkom placu, i imaju stvarno raznovrsnu ponudu samo se trebate požuriti jer im ono ljepše brzo prođe.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |