Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jesenske lukovice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jesenske lukovice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
Korisnik
Poruka
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 19:34
pa eto lukovice koje sadimo u vazice uvijek su samo do pola ili 3/4 u zemlji....
poslje ako ih stavimo u vrt onda moraju biti na određenu dubinu pogotovo ako ih namjeravamo ostaviti da prezime vaniWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
trantinchica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trantinchica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 19:44
ahm..sad mi je jasno..thx..
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trantinchica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 14:32
jaglaci su mi nekak povenuli Unhappy
zasto?mozda ih previse zalijevam?drzim ih vani..pa to im ne bi trebalo smetati?
a narcise su ok,i zumbuli..
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trantinchica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:15
zumbuli su mi procvjetali..i mirisu prekrasno..bas sam happy..a jaglaci su se izgleda malo sokirali ono kad je prije koji tjedan pao snijeg ali su se oporavili..
Na vrh
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 160
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:38
kako vidim imamo svašta u našim dragim vrtovima! ja krenula malo u šetnju mojim vrtom da vidim što je sve izniknulo i šafrani navalili da se hoće slikati i onda ja što ću nego poslušat, pa evo da vidite i vi te male proljetane 

"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji

dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke."

Mt, 6,34

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trantinchica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:50
bas su krasni!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 00:27
predivni su 
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 13:47
Plantlover,napokon neko moje godište.Isti si ja.Vidim neku lukovicu i odma ju moram kupit,ne jednu PET,Predivno ti je cvijeće.Bok.
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 15:52
Ako posadimo lukovice tulipana i zumbula u veću teglu, da li mogu ostati vani (na kontinentu) ili ih treba staviti u toplije, da li mračnije ili svjetlije mjesto. Kako ih zalijevati tokom zime?
Na vrh
foksica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje foksica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 18:40
Pozdrav svima!
Joj jedva sam docekala jesen i sadnju za novu sezonu...
jako volim tulipane i lukovice opcenito, pa me zanima gdje je dobar (i jeftin) izbor lukovica? dobila sam predobar katalog sa odlicnim cijenama na mejl, ali nazalost firma je u srbiji a ne dostavljaju u hrvatsku...
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 21:26
foksi pogledaj u zrinjevac, zitnjak ali oni svi skoro prodaju vec izaslo cvijece a same lukovice tesko se dobije. jako sam oprezna sa konzumom imam lose iskustvo s njima i to zato jer nemaju za ispitivanje i zdravost cvijeca , mozda bi imao zeljeznicki rasadnik ja cu pitati i javiti se
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 21:38
foksice imaš neki link za taj katalog?

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
foksica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje foksica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 22:03
evo ga, stize Wink
  http://www.statua.co.rs

gledajte i placite..kao ja smile43
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 11:30
foksi nemoj plakati slike su prelijepe pa valjda se moze negdje ovdje nabaviti, ja cekam da mi se jave iz zeljeznickog rasadnika saljem ti smailica da te oraspolozi
Na vrh
foksica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje foksica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 12:12
hvala smile128
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 17:38
Foksi, ja sam pregledala cijeli katalog, ne samo lukovice, ima svega i svačega, prelijepo
Na vrh
alenka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:07
Pozz. Nova sam na vasem forumu ipak da kazem da su se pojavile prelepe sorte razlicitog cveca u VALENTINU
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:41
foksi imas lukovice u vocarskom centru na savi broj je 3649835 - u apoteci gdja marija,a zitnjak ce imati tek slijedeci tjedan zapravo znati ce kqada dobiju, ja sam direktno zvala i dajem ti broj nadam se da se nece gdja dragica ljutiti 098 279 437 mislim da je u prodaji , u vocarskom centru imsju narcise, tulipamne i zumbule te sobne amarilise nisu ni skupi, tamo ima i dobre zemlje, iako se zemlja uvijek mora malo u ror staviti i pregrijati.
Na vrh
luna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:18
Originalno poslano od člana tatjanabajcic tatjanabajcic napisao:

foksi nemoj plakati slike su prelijepe pa valjda se moze negdje ovdje nabaviti, ja cekam da mi se jave iz zeljeznickog rasadnika saljem ti smailica da te oraspolozi

Jel to onaj rasadnik kojim se dode puticem od savske do trešnjevackog placa u Zagrebu?
Na vrh
luna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:27
Ja obično lukovice kupujem u jednoj sjemenarni na trešnjevačkom placu, i imaju stvarno raznovrsnu ponudu samo se trebate požuriti jer im ono ljepše brzo prođe. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.