Željkin biljni svijet |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 22> |
Korisnik | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, Tija, Frida, Smrcko, Baka, Anaida, Korjenko, Otok, Josipa
Jako me vesele vaši pozitivni komentari...Drago mi je kada me pohvale osobe čiji su vrtovi savršeni!
Veseli me što sam na ovome forumu naučila jako puno o cvijeću i vrtu...
Hvala svima što šetate mojim vrtom, na biljčicama, pelcerima, sjemenkama...i time mi omogućujete da moj vrt na godinu bude u puno ljepšem izdanju!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željkice, pa super su ti biljkice. Ali kao i svi oduševljena sam onim ukrasnim tikvama i jezercem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša...
kada dobijem kompliment od takve osobe...jednostavno dobivam volju i poticaj!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Željka prekrasno gnijezdo dragoljuba, a onaj "performans" s ukrasnim tikvicama genijalan. Iskrene čestitke
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si Željka ovo iskombinirala, vodoskok, cvijeće, ukrasne tikvice
Biserak je vidim već velik, moj nije toliko visok, ali je pregust, čitala sam da može puno narasti, u svakom slučaju biseri su pravi ukras vrta. |
|
život je more
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona fontanica i tikvice u prvom planu super...dragoljub je krasan...ma stvarno je super...onaj rasadnik mi je super,kao da gledam sebe,sto posudica...bravo!!!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za rasadnik, znači evo još jedne za koju znamo da ima pa ćemo znati i gdje se obratiti ako što zatrebamo.
a i tikvice su ti super...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale, tikvice baš veselo izgledaju, a dragoljub pun cvjetova...krasno
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver sara, Lantana, Maslačak, Nata07, Silvek...hvala na šetnji, i baš mi je drago da vam se sviđa
Biserak je dosta veliki, ali imam još jedan veći...
Možda zna netko kako, i kada se obrezuje?
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je super, fontanica i tikvice super izgledaju..
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka da li je ovo neka ukrasna trava nešto mi je predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super! Samo naprijed!
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su!
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka, juka i zečja uheka su prekrasna kombinacija! Baš lijepo!
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |