Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesssssss...pusa....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..kako kritika i dobri savjeti mojih cura vrijede.....svima
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E sad je cup za diviti se!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovaj ćup je sad nekaj skroz drugo,onaj dugi je isto ljep,ali prvi je predobar,a kantica,savršeno!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično,sve ljepše od ljepšeg!
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
odlično i za svaku pohvalu...gdje se samo nađu tako lijepi motivi na salvetama...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božice odlično!!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Nema me par dana i u međuvremenu se svašta lijepoga dogodi.Ovaj ćup kako si ga sada preuredila je čista petica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
prekrasno, ovaj ''popravljeni '' ćup je predivan, ja nikada neću moći tako lijepo i uredno!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Al je netko bio vrijedan! Onaj ćup sada izgleda super, a ova kanta bi mogla stajati kraj moje. Baš bi se dobro slagale!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..uredila sam i jednu staru kantu..
![]() |
|
![]() |
|
...a ovo je jedan poklon za meni dragu osobu....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dakle...ovako je izgledalo...
![]() ...a sad izgleda ovako....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božice crno-bijela boca je mrak !!!
Što se tiče ćupa, slažem se sa većinom, moraš ga doraditi...ne treba mu puno, možda malo više zemljanih tonova i to će biti savršeno.
A ove teglice sa Vrijeskom su ti također mrak!!!
P.S. Piramida vrijesak jest trajnica!!!!
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
meni je sve prekrasno, ali crno-bijela boca mi je neopisivo lijepa!
|
|
![]() |
|
...cure..hvala vam...još samo da doradim onaj ćup....
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Boce su ti prekrasne... zadivila me je crno bijela kombinacija zato jer je precizno napravljena, a ona na jagodice mi je baš slatka.... S
Super ti je ideja sa čupovima za cvijeće i onim motivima na bršljan ( obožavam ih) . Sve skupa čestitam vrlo,vrlo lijepo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su odlični a crno-bjela boca je mrak!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |