Ponešto iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 21> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cviječe, mnogo slikica mi se ne otvara ali ovo što sam vidjela je prekrasno!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjetama, i naravno na pohvalama.. Evo što sam danas poslikala..
Uploaded with ImageShack.us
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us lantana cvijeta kao luda, kao da je u sred ljeta...pa ni onda mi nije tako cvjetala... |
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
hoće li moja cleoma uspejti još procjetati...sad je prekrasna..samo da ju mraz ne sredi
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us oni su završili za ovu godinu...Uploaded with ImageShack.us
a šaš se raširila, ajme
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i za kraj moj vatreni trn...
meni je jako lijep, i zato sam ga ostavila za kraj... za sada...
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljkice su super, ali paradajz ti je bil mrak. Meni ga je ljetos taman dok je zorio uništila crna pjega. Zbog zriobe ga nisam smejla prskati jer ne bi bio za jelo, onda i ovak i onak niš.
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paradajz je bio super izgledom, težinom i okusom... hvala Floraifauna na sjemenčicama.. |
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Promenila sam avatar...
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti odogovara
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga kamilice hvala dragom Bogu da si se vrtaila sa slikama, prekrasno cvijeće ali ovaj vatreni trn baš super izgleda tako pun bobica, nadam se da ćeš sada biti češće s nama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega u tvom vrtu ima, voća , cvijeća i dekoracija. Predivno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna jesen u tvom vrtu
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maryann2311
Novo sjeme Pridružen: 21 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok prekrasan vrt... stvarno nemam riječi preljepo!!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kamilicin vrt se probudio iz zimskog sna
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |