Felina - galerija |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve u svoje vrijeme. Otrov se stavlja u malim dozama. Šalim se. Slučajno sam ih pronašla među nekim starim sličicama i evo da se ipak vdi. Hvala ti Slave!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čajna tacna mi je posebna.Inače jedna od ove dvije žličice služi za grejp i bezuspješno je tražim godinama.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, di si ovo stvarno skrivala-tacne su mi prekrasno, ove s morskim motivima, a glagoljicunć(uglatu) sve planiram di bi je bi je mogla utopit u koji rad-obožavam je
vidit, bilo di, pa i kao tetovažu:))) Ova "Tea time" je takođerodlična, kao i slika-sve mi je super, i više od toga. Oduševili me ovi radovi. A ona škrinja...kakva li blaga samo skriva ...e sad je meni jasnozašto je nisi otvorila da vidimo unutrašnjost:)))...da se ne bi polakomile za blagom grofa Monte Crista:))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ulozila si puno truda i maste i sve je ispalo super, nemogu nista izdvojiti
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha sad sam te ulovila......skrivaš stvari.......nije u redu da si nam do sada skrivala ove lijepe radove.......posebno bih izdvijila tacne........savršene su.....
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj tacne su predivne, pravo remek djelo
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...tacne su savršene, dugo skrivane kad su bljesnule pred očima javnosti pokazale su svu raskoš tvog talenta...naročito ona kolaž tacna s morskim motivima je woooooow... uz tea time nedostaje samo tanjurić s keksićima i šalica vrućeg čaja, pa lagano, lagano odškrinuti poklopac na škrinjici s blagom.... bravooooo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki evo poklanjam ti ove s tacne. Nadam se da če ti koristiti.
Maredelmare sada od tebe očekujemo nastavak s glagoljicom. Biti će mi drago da nisam sama . Biljana to si bili radovi iz gušta rađeni na ljetnom odmoru s ljetnim motivima i uz zvukove valova. Zato nisu ni ispali loši. Moja Mare a evo čuvam ja još štošta i baš mi je gušt ovako i samu sebe iznenaditi. Mumica hvala ti na komplimentu. Primavera mislim da pretjeruješ s mojim talentom. To je za mene malo ljepljenja i packanje s malo boje. Na svu sreću to je trenutno i u modi. Ova tacna tea time me malo muči jer bih je željela nadopuniti sa nekim vrčem ili nečim sličnim, a nikako da pronađem pravu stvar da paše u kompletu. Svima se puno , puno zahvaljujem. |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bolje ikad nego nikad što se tiče postavljanja radova. Prekokrasssnooo
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo je kasno za čaj, ali za pogledati i diviti se nikad . Plavo bijela čajna tacna je tako lijepa starinska,i raskošna.
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U kom djelu grada živiš,da pripazim na dimne signale,jer to će značiti da naša felina "pali" i sprema nam iznenađenja.Sve ti je originalno i interesantno .Meni se najviše sviđa ona čajna tacna ,jer me sada drži neka plava faza.(oni poklopci na teglicama su od starih pamučnih plahti to sam ti zaboravila odgovorit)
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Felina divni radovi, ali definitivno me oborila bijela tacna!
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacne i skrinjica su odlični!
|
|
Felina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke nove stvarčice: pluteni podmetači za zdjele i čašica sreće
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super,podmetači su odlični!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj što volim vidit raznorazne motive-super podmetači!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmmm, mljac, dobroooooo, jako dobro mmmmmm.....
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
podmetači su tako slatki a djetelina s četiri lista-za sreću i tekako nam u ovim vremenima svima treba!predivno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |