tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, i kovčežići, pa onaj tanjur sa onom kombinacijom boja, ma savršeno.............
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
gledam, gledam... i ne mogu se nagledati... tanjur ti je savrsen
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni tanuri,škrinjice...super ti je na škrinjicama ono zlatno raspucavanje.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
ovo je krasno! |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
nije me bilo dugo,ali to ne znači da nisam pogledala vaše radove i divila se pozdrav svim novim ljubiteljima decoupaga drago mi je da nas ima sve više malo sam zabušavala,ali i to ima svoje razloge jer sam postala baka prekrasnog dečkića evo nešto sam uspjela napravitiUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla tina,cestitam rodjenje unuka...radovima sam odusevljena,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pozdrav i vama, novom-starom članu. Pregledala sam sada vašu galeriju i oduševila me je ona zelena slika s cvijećem. Fantastičan pittorico.
|
|
![]() |
|
Martina 83 drago mi je što ti se sviđaju radovi sarita banana hvala na čestiki na unuku(obožavam ga)i drago mi je da ti se sviđaju novi radoviMima35 hvala na dobrodošlici nakon dugo vremena i meni je ta slika jedna od dražih
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Draga bakice iskrene čestitke na pridošlici i ne, ne možeš reći da si zabušavala - radila si najljepši posao na svijetu. Što ima ljepše nego odgojiti svoje dijete i dočekati unuče. Poljubi ga i u moje ime
![]() |
|
![]() |
|
hvala Gogs na čestitki,a pusu je dobio odmah i to sam mu rekla tko mu šalje
knjigica je nešto novo jer još nikada nisam radila sa das masom(to su počeci)
ovo je poklon jedne bake za njeno unuče
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
čestitam od srca mlada bako!i pusa malom dečku!Radovi su ti prelijepi,ne znam što posebno izdvojiti,sve je tako dobro!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ova kuglica je stvarno perfekcionistički napravljena. Divna je. Odakle vam ova salveta sa sv. Antom? Da li je to uopće salveta?
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kuglice su naljepše što si do sada napravila,Sv.Ante neka čuva svu djecu svijeta, ako je ova za Vitu moja prporuka sv. Anti za njega je posebna.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sve mi je predivno.....
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sveti Ante čujes li nas glas
Sveti Ante moli za nas svojim srcem punim milosti za moj narod Hrvatski Sveti Ante mi te volimo Sveti Ante mi te molimo da nam dušom punom milosti čuvaš narod Hrvatski Tomislav Ivčić ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |