galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za radove'???ili za prasence???? hihihihihi.....ma salim se...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da ovo nije primjereno mjesto za to, ali ja naprosto moram pokazati "ispricnicu" svojim tetama salvetama, zbog cega cu malo zaostajati s radovima...
Mr. Piggy |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medeno je....
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao, kako je smiješan! Preeeedivno! Ma kako si ga se samo dokopala da mi je znati!
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teskom mukom nabavila...mama nedavno upoznala ljude koji ih uzgajaju i prodaju, pa sam ga dobila...
|
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaaaaa, kako dobar ljubimac. a kako je gospodinu ime? ili je gospođica?
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ime mu je Mr. Piggy.....nadam se da necete sad zapostaviti moje radove...hihihi....i komentirati samo moju bebicu...
|
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee, što je sladak! Koliko je velik i kak se zove?
|
|
ANĐELKA
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerojatno ti je promaklo,,,velik je - jako mali-hihihi...ma nema 1,5 kg, dugacak oko 20 cm...a ime koje ponosno nosi je Mr. Piggy....
vidim ja da se on svima vama svida...idem sutra brze bolje zavrsiti neke radove...pa da se vratimo pravoj temi... |
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja imam istu takvu tacnu i isto smišljam još uvijek što sa njom uraditi! |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja imam istu takvu tacnu...(tocnije nekoliko takvih tacni - megaloman)....i jedna ceka klimta....
|
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da vidim da kupujemo po istim trgovinama mogle bi i zajedno. Jučer sam vidjela divne škrinjice - da li je puno 69,00 kunića
Btw ljubimac ti je slatkica a vidim promjenila si i sliku. Morat ću i ja staviti svoju ljubimicu
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno je 69, 00 za skrinju, definitivno, pogotovo ako je ona mala, za nakit...mozemo i zajedno...mnatasa i ja se cesto zaletimo u kupovinu, a i znamo se sresti u istoj trgovini - na istom odjelu...hihihi...
|
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i meni se činilo puno iako je lijepa i definitivno nije mala..Baš se pitam šta radite na istom odjelu....hihihi
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se upravo bacam zavrsiti jedan Marilyn Monroe rad...ako ne jos veceras, sutra cu ga sigurno objaviti...
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga sve pohvale radovima, ali oprosti najviše me oduševio tvoj novi ljubimac- prasence je supeeeeeeeeeeeer
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, moj Mr. Piggy...danas kao da se malo pripitomio...nije me jos ni jednom ugrizao...hihihi
|
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i...gdje je ta merlinka...da vidimo!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda slikaj ugrize...i oni spadaju pod svojevrsne umjetničke radove u svako slučaju su unikat
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |