Kozja krv - Lonicera |
Odgovori | Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imamo u susjedstvu prekrasnu bijelo žutu loniceru koja predivno miriše... tek sam se ove jeseni "usudila" otkinuti dvije grančice i zapelcati, zapravo nevjerovatno kako brzo su pustile korijen... Dva dana prije stavljanja u supstrat su bile u vodi.
Predpostavljam da bi tako zapelcane trebale čekati proljeće za sadnju u vrt? Nadam se i da ću im naći neko prikladno mjesto, jer kolko sam shvatila dosta brzo rastu... |
|
Sponzorirani linkovi | |
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ove južine moja Lonicera puna je pupoljaka listića
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Varaždinu procvala Lonicera x purpusii "Winter Buauty"(BB hvala...kak sam pametna.)..u prirodi cvjetić- dva, al se zato grančica u mojoj kuhinji rascvala...i da nije penjačica, nego grm, al da ne otvaram novu temu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma je li to ona što raste u grmovima a cvjeta često i prije nego se snijeg otopio? fantastičan miris.
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja lonicera, žuto bijela....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ju podhitno presaditi na drugo mjesto. Da li je već kasno?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Život započinje danom kada zasadiš svoj vrt
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
khan, je, to je ta! mmmmmmirše fantastično! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna da cvjeta prije otapanja snijega, ali kad procvjeta, onda miriše divnooooooo. Ona cvjeta 2-3 puta godišnje, bar moja koja je bijelo-zlatna i cvijet dočeka snijeg.
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam loniceru prije tri godine i lijepo ju pazila mazila, i njegovala, a ona do sada nije podarila niti jednog cvijetka, ..i sad neznam šta da radim s njom, več je poprilično velika a ne cvijeta..posađena je na istočnoj strani, i veči dio dana je u hladu, možda je to problem...molim nekoga tko zna da mi odgovori..hvala..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sigurno treba malo više sunca ja sam vidjela na puno mjesta grmove a svake godine cvatu..barem dio dana da je na suncu |
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510 hvala...ide na presađivanje, i nadam se kojem cveteku...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm, moja je u potpunom hladu, novo posađena, ali kad bi samo izrasla 1 metar, dobila bi dosta sunca, ostavit ću je i čekati, možda bude bilo sve ok.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lonicera mi cijele zime nije stradala, a sad poslije ovih kišurina i hladnoče izgleda ko oparena. Svi listovi sparušeni. Bojim se da je gotova
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana ja mislim da su joj stradali samo mladi listovi od ove godine.
potjerati će ona nove,sigurno se nije smrzla. |
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana ne brini,Lonicera je prilično žilava.Meni je prošle godine kasni mraz ofurio sve listove ali čim je sunce počelo grijati polako se oporavila.Samo oreži sve grane koje ti se čine smrznute.Kreniti će ona
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lonicera je vrlo zahvalna penjacica,brzo raste,mirisu cvetovi ujutru i uvece ali samo u leto,bar moje, mnogo cveta,tako da cele godine maltene do kraja jeseni svakog dana treba pomesti opadajuce cvetove,ja je gore ne orezujem i tu najvise cveta,tako da ispada da bas ne voli orezivanje ako se vec mora, onda polovicno:
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosadna ko tekut
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosadna ko tekut
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |