Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi rad ..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi rad ..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 16>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 17:44
nedaj se smesti..kadf sve spavaju ti ofarbaj hehe..osim toga hvala draga na pohvalama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 15:11
stol me oduševio!Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:58
Originalno poslano od člana omnia violet omnia violet napisao:

stol me oduševio!Clap
hvala ti
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 23:47
ok da li netko zna kaj se to događa na photob.....fino sam se ulogirala  i onda kaže da me je moj fino windovs zatvorio da me zaštiti od zloćestih..jel još netko ima takvih problema?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:14
ovo je moj prvi pokušaj sa staklom ..sam neznam koja je gora slika
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:18
...ma glavno da je tanjur preeeeedobar Bravo%20! Bravo%20! a prva fotka i nije  tako loša
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:23
evo ovo je jedan jako stari tanjur za kolače koji sam dobila od mame ispod je reljefni i malkice je tu i tam staklo dobro izgrebano u svakom slučaju nije bio baš prekrasan a sad
malo detaljića

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:24
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...ma glavno da je tanjur preeeeedobar Bravo%20! Bravo%20! a prva fotka i nije  tako loša
hvala ti stvarno sam bedak sa fotićima a kao on sve sam složi je kak da ne svaki put mi ispadne slika drukčija i uopće ne pokazuje stvarnost
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:30
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:37
a onda sam se uhvatila dašćica šta god mi skliznulo pod ruku
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:45
pa ja sam stvarno idiot za slikanje pa sad je sve ispalo žuto
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:50
dakle pozadina je oker-zelena a nije sve ovak žuto..mislim da mi je najbolje slikati po danu ,tu su iskombinirane dve salvete,ova jedna sa maslinovim drvom mi je jedna od dražih 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:56
odoh na spavanac iznervirana ovim žutim slikama..Ouch..sama sebe bih najrađe nokautirala
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 07:52
Ha,ha,ha, svi imamo problema sa slikanjem, ili su žute ili blicaju ili tko znašto. Moramo na tečaj iz fotografiranja. Inače radovi su ti jako dobri, a što se tiče slikanja....... valjda ćemo već naučiti!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 14:36
Duda_Lave ja sam sve pregledala, sve mi se sviđa a pogotovo tvoje kreativne ideje, a vrata od sobe su mi mrak. smile120
Eh sad obzirom da ima kod mene vrata i baš su jedna takva sa stakom, ja bih ih namackala, ali me strah. Ak ti nije problem, opisati ukratko?
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 15:13
Tanjur je jako lijep,ali daskice su me oduševile!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 17:22
smile120

Duda ...super ...super i super ...ti stvarno razradiš sve što treba i kreneš u akciju...bravo draga ...jedva čekam nastavak, jedva čekam.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 17:38
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

hvala ti stvarno sam bedak sa fotićima a kao on sve sam složi je kak da ne svaki put mi ispadne slika drukčija i uopće ne pokazuje stvarnost

Dobrodošla u klub "kako da ovo poslikam"smile96.Ma svima nam je isto s fotićima.Ali ispalo ti je odlično,izgleda kao da imaš dva tanjura-jedan plavi,drugi žutiWink
Šalu nastranu,odličan je tanjur a i pločice mi se jaako sviđajusmile71
Jel ono drvo masline salveta?Prekrasan motiv
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 18:49
Tanjur je odličan!Tako mi je lijepo ovo raspucavanje na dasci !!!!!!smile71..Koji je to lak?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:15
anđa,piramidal,lula ..hvala..malo čovjek izađe iz štosa kad dugo to ne radi.. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.