Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 53> |
Korisnik | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u toj Norveškoj,predivan krajolik,kučice i zelenilo.
Tvoj crvenolisni javor mi se nekako najviše sviđa . |
|
Sponzorirani linkovi | |
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo ,slatke su vam te male kućice tamo u Norveškoj
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro je i 700 kvadrata, kod mene je jadnih 320. Kad stane kuća bit će pravi stiskavac. Vjerojatno će biti džungla iz koje će mi samo oči viriti
Uvijek volim navratiti u tvoj krasni crvenkasto zeleni vrt. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa ove 2 slike zavrsavam prikaz okoline moje kuce. Sa sljedecim slikama vracam se ponovo u moj vrt. Stefice, ovo je samo krajolik oko moje kuce, slikat cu malo i u gradu, da vam barem malo predocim kako izgleda ovaj grad u kome zivim. Adenium, kucice od drveta su jako prijatne za zivjeti. Smrcko, slijede nove slike. Do ponovne posjete u moj vrt, dobro dosli svi! vala na posjeti! |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetovi kos sljiva otpadaju i stvaraju se plodovi, a visnja jos uvijek cvjeta. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortenzija, japanska visnja. Bit ce i tresanja. Jaglac i paprati oko bazena. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija kućica i vrt kao iz bajke!
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko slikica procvjetale caragane. Baka, mnogo hvala na lijepim rijecima. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako mi je vruće da sam baš uživala šetati tvojom ulicom, ipak nije tako prevruće, a onda sjedim ispod trešnje i mislim kako smo mi već svoje pojeli. Možda bi mogla sačekat da se tvoje zacrvene - mljac.
Prekrasno, zaista je uživancija živjeti u tvom kraju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasna jabuka, javor. Ovo veliko drvo, koje se bas ne vidi je aris, a oko njega je procvjetala mahonia, koja je sama nikla, vjerovatno su pticice donele sjeme. ove godine 1. puta cvjeta, bas me obradovala. Tu je jos i Isusovo trnje procvjetalo, tako smo taj grm zvali u Slavoniji. Tu su i lavatera i ukrasni sljezovi, makovi. Japanska visnja Trisa, pa kada vec prije sazrele tresnje kod tebe? Pozivam te na tresnje, koje sazrijevaju u kolovozu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo! ja svoju trešnju sad brstim i to onu raniju. Kasnijoj treba još malo
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cica maca i javor iIsusovo trnje mahonia Hamara, taman kada sazrijr tvoja kasnija tresnja i pojedes plodove, dodji kod mene na tresnje. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota, kod tebe se sve toliko brzo mijenja i izgleda kao da drugi vrt slikaš svake naredne slike. Fenomenalno.
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nevjerojatna preobrazba tvog vrta- oduševljena sam raznolikošću svega viđenog- ne znam zašto ali posebno mi se dopada tvoj javor- jaor ko javor- ali tvoj mi nekako posebno dolazi do izražaja i baš pljeni pogled
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje cesto rostiljamo. Ovo su slikice sa desne strane vrta. Smrcko, kada pogledas vrt ujutro i navecer, vidi se razlika, bas se vidi kako sve ubrzano raste. Mamaa, svima ti javori zapadnu za oci, bas nekako mame pogled sa svojim prekrasnim liscem. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno šarenilo boja. Sviđa mi se ta kombinacija stabala, grmlja u raznim bojama koji samo svojim bojama lišća unose promjenu i vedrinu. Definitivno sve kao iz bajke!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno i sve više liči na bajkovitu džunglu. Kod vas gore će ubrzo biti najbolje živjeti, jer su ovdje temperature nesnosne.
Naprosto nemogu vjerovati koliko toga ti je stalo na 700kvadrata, a i dalje u vrtu ima prostora. Prekrasno, stvarno si lijepo osmislila vrt, što je najvažnije za te je uvjete klimatske. Ja se borim sa svim što posadim, kupujem u Rijeci te nosim u Fužine. I pitanje kako će napredovati jer se klime razlikuju. Za vrtek |
|
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zalosna vrba, patuljasti bor, kruska. Vinova loza, nikako da porate i olista zbog hladnoce. Jorgovan pocinje cvjetati, a i ljiljani su vec veliki. Baka, prije nego smo se odlucili sta cemo saditi, kupili smo knjige i gledali koje biljke, grmovi i drveca, podnose ovu klimu. Smrcko i ja se borim sa klimom, kao i ti. Ovdje je jako vjetrovito i danas mi je vjetar slomio 2 fuksije. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srebrno drvo, djeram, hamamelis, citysus, djurdjice Bijeli jorgovan Isusovo trnje |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je lijep vrt vidi se da je sađen velikom ljubavi, toliko detalja, ma prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |