Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam stavila grančicu bez hormona,stavila je u vlažnu zemlju i pokrila prozirnom najlon vrećicom koju sam dole učvrstila gumicom, pošto je bilo jako vruće pustila mi je žile za dva tjedna,umjesto vrećice može i plastićna flaša
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
nbjelovu,pogledaj link na 12.strani ovog foruma koji je stavila Natalija o pandorei
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto stavila je pod nailon i utisnula novu, pa što bude jer kod mene je i dalje vruće, snizila bura samo par stupnjeva pa je sad 26 C u ovu uru, sutra po danu vjerovatno opet 30 c. Hvala na savjetu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
PODRANEA Evo napokon i ja imam cvijet! Zaista je izdržljiva kada je suša nu pitanju, čak mi je i u pitaru. Slabo se zaljeva ovdje u Njivicama ali se dobro, dobro drži. Ne odustajem više od nje. ![]() ![]()
Štefice, tvoja mi se nije održala, neznam zašto? Koliko se najlon treba držati? |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Mira, podranea? To nije podranea, vec pandorea.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...mislim da je ovo najzabavnija tema na cifu...neki imaju biljčicu ili biljčice na p, a sad kak se zove...ma glavno da lijepo rastu i da nas vesele cvjetićima...a vrsta nek i dalje ostane zagonetka...tak je baš zabavno...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() Mira, a tvoja je pravi slatkiš, !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opet ništa neznam a mislila sam da znam ![]() Hvala Nina! Onda ću nabaviti podraneu. Imaš ju ti? Lovro baš je zabavno
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dakle Mira ona tvoja je PANDOREA
Ovo je Podranea ![]() Razlika je u listovima Pandorea ih ima 5, deblji su, tamniji, deblji, zeleniji i kožastiji, cvate ljeti. Podranea ima 7 listova, svjetlije lišće i baca dugačke izboje, cvijet ima sitne prugice i cijeli je roza boje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Mira, imam ja podraneu, ali muku mucim da je zakorijenim, ako bude koja mala javit cu ti.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala, bilježim se cure
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro, nemoj ti meni . . . . .
![]() ![]() ![]() ![]() I to jedne imam 4 tegle a druge 3 tegle !!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...he-he...ja znam kaj imam ak zna prodavač na ČK proštenju
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Krasna, mala ali jaka i popunjena.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivne su
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jako lijepa. Vise ljudi me je pitalo za savjet da im pandorea ne cvate. I kod moje susjede, 20 m od mene, ne cvate, a mojoj nista ne radim i cvate super. Nisam uspjela otkriti u cemu je caka, osim sto sam citala da je treba zasusivati izmedju zalijevanja da bi cvala.
Vidim da i kod vas cvatu vec kao malene, kako ih zalijevate? |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Ja svoju moram svaki dan zaliti jer zemlja se isuši svaki dan,i ta mala cvijeta a do nje 20 cm dalje imam jednu veliku i ni cvjetica da pusti a ista zemlja,isti lončić,isto se prihranjuje a neće pa neće
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja PANDOREA, kupljena lani, narasla preko metar, da Lovrek sada znam kak se zove !! Zapamtila ovako: pAndorea cvate ljeti i njezin cvijet ću vidjeti a pOdranea cvate ujesen i njezin cvijet vidjeti neću !! Ali ću je i dalje uzgajati, možda se jednom i razveselim !! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasna je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |