Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:44
Ima voluharica i za izvoz. Mještani niti neznaju što je to , te ih nisu istrebljivali. Sad voluharice kolo vode, a oni hrane mace kupovnom hranom.
Nabavit ću tigra.smile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:55

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:45
Bit će da je zato cvjetao, šokirao se i on.Wink
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:23

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:32
Dobit će ovaj kaktus po turu batinom. Imam ga skoro 9god. Pretprošle godine susjeda uzela pelcer. I za par mjeseci cvjetao više puta. Jest da se udala nakon te cvatnje, cvjetao je i tjedan prije svadbe. A moj lijenština šipak.Ouch
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:30
Hvala ti puno Bergenija. Na svašta je sličio taj cvjetić. Iskusno oko uvjek prepozna.smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:40
Da to je kaktus kao i tvoj. Moj se samo razrstao. Dala sam par pelcera, a netko ga je i krao. Ovo ti je od susjede (pelcer sa mog) prije svadbe. Bilo je smiješno u dnu kao dva jajceta i u sredini bijela lulica. Udavala se prvi put u 40-tim godinama. Zezali smo je da se i priroda veseli na svoj način.LOL

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:26
Smrcko, kod tebe nema čega nema. I like it!
Na ovoj slikici je saxifraga ili kamenika. Sretno!

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:35
Ništa maziti paziti, izbezobraze se. Ja ih tretiram ko maćeha. Jesu ružni i flekavi, pomalo nakrivljeni, ali cvjetaju. Kad sam ih čuvala kao orhideje ni čut nisu htjeli.Angry
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:52
Kako ćeš ih upucati? Meni je vrt pun rupa, ali nikad nisam vidjela voluharicuLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:59
Zavirila sam u susjedin vrt.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:48
Ako imaš volje, malo ih rasadi. Moguće ih je previše na hrpi. Zaboravi rukavice, nema tako debelih. Uzmi staru majicu, preklopi ju dosta puta i onda s njom hvataj kaktuse. To je jedan od rijetkih načina da ne završiš na kirurgiji poslije.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:13
Nisam je ni ja vidjela. Ali je MM vidio oči u oči. Ručali smo na terenu, ona je izašla iz rupe i gledala u nas, zamirisalo joj. Monstrum mi je pojeo pola krumpira, sve same prazne rupe i kanali po krumpiu. Stavi se pištolj u rupu koju ona svježe koristi. Samo ga dotakne i bumsmile176.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:06
Ovo su moji cvjetići, slikano danas. Zna li netko što je to?

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:55
Nešto mi ga žao rasaditi, volim što je grandiozan. Tako sam ga prošlu godinu i presadila ,sa nekakvom krpom. Znam 2 teža slučaja nakon rukovanja sa kaktusima. Jedan na kirurgiji završio, a drugi sepsa-trovanje krvi nakon uboda.Confused
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:21
Slikice mog mini vrta na tuđoj zemlji. Ove sam lukovice donijela u 1. mjesecu i  posadila ih.Tad sam na par dana dolazila kući .Kad ocvatu izvaditi ću ih i prebaciti na teren.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:23
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Kaktusić koji je preživio zimu bez zaljevanja. Ako ne procvjeta ni ovu godinu davljenje kaktusaLOL.

Smrčko, za ove treba strpljenje sveca ali se isplati. Cvjetaju nakon nekoliko godina. Zato kad procvjetaju dah zastane. Po ljeti na najgore sunce, zalij kad god ih se sjetiš, po zimi na hladni i, da dobro je, bez zalijevanja. Pogledaj kod mene na prvim stranicama dva kaktusa uza zid i mislim da se vidi komadić krovića. To su ti. I to je sve što od mene dobivaju.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:29
pa nećeš valjda istrijebiti sve voluharice, a što ćemo mi drugi raditismile51
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:34
Evo nešto o njoj.

kamenika (saxifraga)

Ova biljka tokom ljeta na tankim stapkama izbaci sitne bijele cvjetove te ju treba zasaditi na svijetlo mjesto zaštićeno od direktnog sunca (podnosi malo jutarnjeg ili večernjeg). Voli vlagu tako da je tokom ljeta zalijevajte svaki drugi-treći dan no po zimi tek jednim tjedno. Sadi se u mješavinu pijeska i komposta
<>http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.orhideje.net/pic/saxifraga_arendsii.png&imgrefurl=http://www.orhideje.net/visegodisnje.php&usg=__9eD0_YFJsTKgUoO7l1D4nLJcjqA=&h=132&w=150&sz=19&hl=hr&start=3&sig2=3NGywGm396xPoggarJnvnQ&tbnid=HabjhG_wijAa4M:&tbnh=84&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dsaxifraga%2Bili%2Bkamenika%26gbv%3D2%26hl%3Dhr%26sa%3DG&ei=AiPZSYSXEYKE_AaEmrHiDA
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:41
Vidjet ćemo ove godine , bila bi sretna i za jedan cvijet.Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.