Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prozurska Luka,Mljet
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vidim imamo i romanticara ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Jarun
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovako je to izgledalo dok smo se vraćali s mora |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lastovo,Pasadur,2008.
![]() |
|
![]() |
|
Grebeni kod Dubrovnika
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
VRbovec kroz maglu ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala opet od ožujka na ovamo i uživala u predivnim slikama. Ja nisam tako fina kao Manči, ja otvoreno priznajem: kradem lijepe slike! Ali samo za desk... tako ovisno o raspoloženju stavim kao podlogu neku od umjetničkih fotografija s ovog foruma.Nekad svoju, nekad tuđu, nekad cvijeće, nekad prirodu....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() predivne su ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo i mog priloga ovoj zanimljivoj temi....Slikala sam buru na moru u Baški na otoku Krku...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo još malo bure...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Još jedna slika bure na moru,ali i Velebita u daljini,a on ima kapu,a kad on ima kapu znači da je vrijeme od jake bure....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bura i more po buri - predivno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Bravo Jagoda, slike, kao uvijek, prva liga!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Još malo bure - trajektno pristanište Brestova
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
predivno.......ovdje mi barem tlak dodje na normalu....smiruju me predivni krajolici.....jagoda ona prva slika bure......morat cu ti ju ukrasti pa baciti temperu na platno.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Prekrasno. Ovdje dolazi do izražaja i umjetničko oko pojedinih forumaša!
![]() |
|
![]() |
|
Otok i ti si lijepo snimila buru na moru...
Božikovine,Triša i Montokuc lijepe slike
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Leonarda draga,hvala ti na pohvali za moje fotke.Volim osim cvijeća i gljiva slikati i razne zanimljivosti,kao što je bila i ova zadnja bura.Što se tiče moje slike koja će ti poslužiti kao model,baš se radujem. Ako ti treba slika za cijeli ekran pošalji mi e-mail na pp pa ću ti poslati poruku sa slikom.....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |