Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 104> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znači i ja tepih od phloxa mogu očekivati druge godine....jedva čekam.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tako nekako proljeće samo sam primjetila da mu cvijeće vole puževi pojesti (a kaj oni ne vole)
![]() zvrkica budem pripazila na potočnicu iako mi je baš simpa :) hoya hvala,samo ovako je on izgledao prije godinu dana,htjela sam samo proljeću pokazati kako su male biljke bile ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zumbuli su se napokon skroz otvorili,a kako tek mirišu mm
![]() ![]() prvi cvijetić kod phloxa i aubriete ![]() ![]() moram nabaviti i sa crvenim cvijetićima čak se i kockavica napokon pokazala..samo da ju uhvatim skroz otvorenu ![]() breskvica je u punom cvatu ![]() a ovo je moj današnji ulov ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
kontesaa, fritillary (Ili kako je ti zoves kockavica ) je meni predivan , njezan cvijet.
Ja sam je slikala prije neki dan (na mom topicu ) , iznenadila sam se da ih ustvari toliko imam jer sam vec mislila da su mi nestale.
A sa zadnjom slikom vidim da nisam jedina koja 'navaljuje'
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kontesa cega sve nema kod tebe,a sve ti prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hvala žemske
![]() ma zvrkica pa već sumnjam u pamet svoju...izgubim se među cvijećkama ![]() valjda zato što čitav život u stanu živim pa si sad dajem oduška |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovi zumbuli mirišu sa slike!
![]() A kamenjar!Baš na zgodnom mjestu!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
pošto se ništa nije smjelo raditi (sa takvim uputama sam otišla iz zg-a ,a i motrilo se na mene da slučajno ne uzmem posaditi one nedavno nabavljene cvijećke) mogla sam samo slikati ono što se rascvalo,svako malo raditi krug po gruntu i gunđati
![]() procvala je vinca ![]() i djetelina ![]() hosta je potjerala listove ![]() kao i paprat ![]() tulipani su napokon procvjetali ![]() ![]() i nakopon kockavica ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pakujci prošli tjedan kupljeni fino se drže
![]() ![]() koraljna zvončika se oporavila od zime ![]() višnja i jorgovan ![]() i moja omiljena trešnja ![]() florijanu je sve veselije ![]() phlox ![]() jastučac ![]() i ono kaj uvijek zaboravim (crvena čeka sađenje) ![]() karanfilčeki su nabujali ![]() a fuksije su na starom mjestu (samo se nadam da će ova godina bez ušiju proći) ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajooooj kako se kod tebe sve rascvjetalo!!
Zumbuli mirišu do mene...
A reci ove fukcije, to si sama zapelcala ili si ih negdje kupovala ( i ja sam mislila ove godine možda kupiti jednu)???
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jastučac, phloxići .... predivno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je prekrasno, šareno, rascvjetano, oduševio me pakujac
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sjemenke plavog pakujca očekujem.
I moraš se ti malo i odmoriti, zato mi je baš drago da si gunđala!!! ![]() A ja čekam slikice Stubaka, kad će više! ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
uh baš zavidim florijanu,damice prelijepe na prozoru ,može li vinca opstati na balkonu u većoj saksijii ?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da najljepše je Florijanu, strašno mi se sviđaju pakujci, imam dvije vrste lila tamnu -visoku , starinsku, i niski bijeli, pa si ove godine moram nabaviti još koju boju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa bogatstvo boja i različitosti čini tvoj vrt baš posebnim
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala žemske drage
![]() ![]() proljeće te tri sam kupila prošle godine,ali su već došle sa ušima i nikako ih se riješiti dok nisam popi..ila i porezala ih skroz i spremila u podrum na zimovanje,ali sam na jesen u jednom bircu užicala grančice i zakorjenila i one se primile,ali nemam slike ...vidjet ćemo kaj će biti od njih ..jako volim fuksije,a nekako nemam sreće s njima i njihovim ušima ![]() pa andrea nisam se pošteno ni umorila ![]() ![]() inaja bome ne znam jel može u teglu vinca,ali mislim da joj neće smetati..to je ionako puzavac samo sam ju ja ošišala na jesen i probala pelcati koju grančicu..mislim da su se dvije i primile..dakle sadi samo ![]() sjetila sam se maljalica na forumu i kako ove bijele tegle žude da ih se pofarba ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A od fuksija tegle? A maljalice???
Moram te izvjestiti da su i meni one žuto-crvene rudbekije smrznule se! Ali, naravno da ih ima na još jednom mjestu!!! ![]() Kaj je sa knjižarom? Vidim da nema stvari u izlogu! ![]() |
|
![]() |
|
lorna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 51 |
huh
Sad sam napasla okice, pa odoh zalijati svoje mezimice!
kontesa, jako lijepo!!!
![]() |
|
http://lorna.mojblog.hr/
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |