Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo triška za vrt na toliku daljinu.
Moguće da su moji paukovi tu zbog uvjeta koji im pašu. Sad su se povukli i manje ih viđam, nego kad je bio krumpir. Ali di god da se vide nema štetnih insekata po biljkama, uši i sl. Mogu se pohvaliti da zlatica nije bilo ni par komada, izgleda da su joj jeli jajašca. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li pobrala sve tikvice i najela se a ko ti je malo i nemaš više ima kod mene -da se najedeš veće od tebe pa može ti 1 biti taman 15 dana da više ne ideš u Skradnik po njih
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam otkrila ovaj vrt od "gradske cure"! Jaoj pa ti si mi strašna! a gdje su ovogodišnje slikice? Što si sada imala u tom vrtu? Daj koju slikicu, svježiju a ako ne ranije makar od Nove godine ako odete tamo.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,
obišla sam tvoje vrtno carstvo. Nema šta, volja i vrijedne ruke svašta naprave. Iako sam vidjela sličice na početku, mogu zamisliti čega sve imaš za svoj gušt. Od odmora, do veselja kad ubereš svaki plod kojeg si sama zasadila ili posijala. Svaka čast, stigneš svukud. Ima li šta novoga ovdje kod tebe? Nadam se da ću vidjeti na ljeto. Puno pozdrava tebi i TM. |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se nakon duljeg vremena sjetila tvog vrta, svratila da vidim kako je u njemu. Srest ćemo se nekom drugom prilikom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada si sigurno u vrtu,sadiš?
Navratiti ću drugi put,na lubenicu!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševljena sam tvojim vrtom ustvari više povrtnjakom. Veselim se svakoj novoj slikici.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, čujem da ste se zaustavile na povratku iz Sarajeva u Skradniku !!! Je si li uhvatila cvijet lopoća ????
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša a zakaj ja ne vidim slike u tvom vrtu nego samo ixiće? :(
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma zašto se ne vide slike. Šteka mi photo bucket, pa valjda zato.
Free nisam vidjela, još je pupoljak, možda za vikend.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta se u ovom vrtu dešava dugo nismo vidjeli???
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,i ja kao i Medo vidim samo ixiće
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETNA NOVA
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |