Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 69> |
Korisnik | ||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ček..fuksija već cvateee? obožavam ih,a toliko se borim sa njihovim ušima..samo da vidim kakve su moje boje pa bumo se mijenjale na jesen danas sam isto vidla neke u izlogu,ali nisam htjela kupiti ako su iste boje
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Sponzorirani linkovi | ||
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve je super i sve je za pet..ružica na tegli,ružica u tegli baš fora . mene fuksije ne vole to zato jer ja njih obožavam i svaka ugine ..možda opet probam |
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage moje i meni je ova godina prva da sam kupila fuksiju.
Slučajno na placu neka bakica prodavala za 10 kuna, i ja normalno odmah kupila, i tek poslije se sjetila da ne smije na sunce nego u hlad. Tako da ću je držati iza kuće , pa ćemo vidjeti da li će uspjeti.
Kontesa ako moja preživi svakako može razmjena.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam jedno pitanje a da ne otvaram novu temu, jednostavno ću pitati ovdje. Dobila sam još jedan mali vrtić , kojim sa preštihala, ali je problem jer je cijeli ali baš cijeli dan u hladu. Trebam savjet šta da posadim u njega, to jest šta uspijeva u hladu. Da li smiju ruže??? |
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hej draga,sve mi je prekrasno,ali sto me fuksija obori..sad znam sto mi je sljedece za kupit,a bila sam odustala od njih,jer mi nece pa nece..
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aucuba, euonymus, astilba, dicentra, bergenia, hosta, vinca, hortenzija, fuksija - ovo kod mene uspijeva u hladu |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fuksija ti je prelijepa, imala sam nekad puno vrsta, pa su nestale, sad sam opet sakupila nekoliko |
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Otok, ti mene oduševljavaš!!! Hvala ti na brzini.
Ovo prvo moram pronaći na netu, jer puno toga ne poznajem.
A fukcija je u tegli, i bit će u hladu, a ostalo bi išlo u taj vrt, koji je cijeli dan u hladu...
Hvala ti još jednom.
A za ovu fuksiju ćemo vidjeti, ako preživi svakako možeš dobiti pelcer ili jedan dio. Ona bi trebala još jaaaaako narasti.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kaća jesi je držala u hladu???
Čitala sam da mora biti u hladu.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo još malo moga cvijeća...
Ovo sam dobila od lantane, ali ne znam kako se zove, ali cvjeta jako lijepim žutim cvjetovima.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vodenike sam također stavila u poluhlad, nadam se da će biti jaaako lijepe...
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ovo sam dobila od lantane, također ne znam ime, i također prekrasno cvate...
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Novo cvijeće i nove tegle. Dalije crvena i bijela. |
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aucuba i euonymus su zeleni (šareni grmići), ne cvjetaju ali su zimzeleni i dekorativni cijele godine. Ja ti imam eeonymusa, a kad god sam grančicu aucube stavila u vazu pustila je žile, tako da i to nije problem
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dalije!!! A moje tek centimetar izvirile iz zemljice...
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Otok hvala za info.
Anaida ove koje su tu na slici su kupljene, ali i ja sam posadila i također su još jako male, ali mi se čini da nisu problematične za uzgoj, i da bi mogle jako lijepo narasti i obradovati me...
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Već sada lijepo izgledaju!! Radovat će te cijelo ljeto.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivna boja fuksije ,a i teglice su divne
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nisam je drzala u hladu,kad ga neman,cijeli je balkon na suncu.ono su ti gazanije sto ti je lantana poslala |
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da dobro si , ona što je u vrtu je gazanija, ali ova na zadnjoj slici nije... A fuksije ti moraju ići u hlad, jer ako su na suncu, ništa od njih...
|
||
Odgovori | Stranica <1 1112131415 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |