Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida - početnički vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida - početnički vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 24>
Korisnik
Poruka
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:12
Boze, pa ti maltene s" prozora mozes da skocis u more smile39! Margarete ubedljivo vode na bastenskoj listi Wink.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:14
 Ne mogu...preplitko je...Tongue
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:20
Frida, mislim da si prevazisla onaj POCETNICKI Wink
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:16
Evo mene s otoka..i opet tuga što je vikend tako kratak i ne stignem napraviti sve što bih htjela..jedva uspjela onako površno oplijeviti travu među cvijećem...
malo slika sam uspjela napraviti...
plave i bijele anemone još cvjetaju među plavim i bijelim nigelama...

..sve boje ruža koje sam uspjela od jesenas podići uz vašu pomoć drage moje frendice s foruma..

ovdje je jedna tamno roza ispod crevene

ovo je susjedina ruza prekrasne boje, još nemam takvu, ali pokušat ću je nabaviti

..digitalis je na odlasku

..maćuhice još cvjetaju ispod santoline

..mislim da je ovo harvortia

..ljiljani su preuzeli jedan mali vrtić sa strane kuće

rozi grmići posvuda po vrtu cvjetaju

..na dvije lukovice narančastog ljiljana sam skroz zaboravila, a one se ne daju

..malo mutna slika karanfila koji ima izuzetan miris

...ljekovite biljke nisam slikala iako su se lijepo razgrmile..evo ruta cvjeta i našla sam jedan veliki cvijet bazge

...kala je dala još jedan cvijet i bori se s pepeljugom koja je sve okupirala ( morat cu je srezati)

..stari grm djirana ( pelargonije) o kojem se nitko ne brine, a on sve " luđi"

..i za kraj nekoliko pogleda..

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:24
Tvoj je vrt sve bujniji i bujniji. Žute margaritelice tako lijepo cvatu i daju pečat cijelom vrtu.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:27
Vau,koje predivno cvijećesmile93
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:27
jedan veliki grm tih margarita sam nemilosrdno isčupala jer je prekrio sve sukulente..onda mi ga bilo žao pa sam ga posadila na drugo mjesto..
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:34
frida baš je lipo doli smile71... i cviće smile64 i more smile94 i sve
ah... smile39
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:36
ja sam u kasnu zimu ubocnula par grančica bazge u teglu i sad je nastojim sačuvati, da preživi ljeto pa bi s njom u zemlju
ta tvoja bazga koje uvjete ima? pretpostavljam ne baš puno vode, a ipak uspjeva, zar ne?
(utješi me da ne treba svakidašnje zalijevanje ljeti)
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:06
bazga nema puno vode...manje  od sveg cvijeća, ali je iza kuće gdje je hladovina...imala sam u tegli dvije i dvije godine su stale na terasi ( na suncu) i vrlo su kržljave, ali su cvjetale..ovog proljeća sam ih odnijela kraj neke mocire gdje su nam masline i mislim da su se uhvatile jer sam ih jučer vidjela i zelene se..samo ih je kiša polijevala kad je je bilo ( a bilo je ovog proljeća).
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:56
Predivan vrt a tek pogled na more. Uživancija.smile71
Tvoji ljiljani rascvjetali a moji tek malo pupaju.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:04
draga Frida, vrt je izuzerno lijep i moćno bogat biljkama, bravo draga!
lijepi pozdravSmile
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:17
RS, sad vidiš koliko ja uzivam doli..i baš me briga za sve, ja sam sad happy!!!smile202
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:19
i ja sam happy kad si ti happy!Smile
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 21:26
 Evo jednog albuma koji ne prikazuje moj, već dijelove vrta moje kolegice u kojem smo provele lijepo popodne u četvrtak...

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:01
prvo pohvale za tvoj vrt,a naravno i za prijateljicin vrt
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:06
Gioiaa hvala na posjeti i lijepim riječima...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:18
smile227-pa kod tebe je bolan prekrasnoooooo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 15:50
Hvala niho!smile78
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 18:07
AAAAJJJJJJ !!!!!! smile94 smile93 smile39 smile107 smile227
MORE
I cvijeće u duetu moja vječna tiha patnja draga moja koja si ti sretnica da iz svog predivnog vrta gledaš u more koje je san snova za nas obične smrtnike koji smo taaaako daleko od mora molim te reci mi na kojem si otoku ako nije tajna da bar na netu potražim slike i da vidim tvoju predivnu okolinu !!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.