Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida - početnički vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida - početnički vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 24>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:29
Divotica.Ja sam mislila da sam na moru,a ti si doslovno u moru.Bogami imaš posla.Sa zečjim ušima nemam problema.Usred cvatnje ekipa iz "Nasada" je kosilicama prešla preko njih.Možda ih "nisu" vidjeli.Jedan stari grm je bio metar širine sa metar visine.Oko njih sam pokosila travu da nemaju izgovor ali ljudska zloba nema granica.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:05
i treba da budes zadovoljna ,najvise me ocarala 'donatica'
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:31
...nigela se dobro rasijala od prošle godine...i ovdje ću morati čupati...

...a sad otočići s ružama...

..ovdje su i zekina uha koja su krenula u cvijet ( ne znam treba li taj cvijet pokidati)

još jedna sitna ruža

...mimoza loše izgleda...vjerojatno će ove gornje grane ići doli...

..i nekoliko širih pogleda

...s mora

..donio je i nešto plodova iz povrtnjaka, ali slikicu ću staviti na povrću....
..ja zadovoljna...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:23
  Evo MD se vratio s otoka i donio slikice mog cvijeća...prije nego mu spremim veceru morala sam ih staviti da ih vidite...o kvaliteti snimaka neću ništa reći..naravno da je čekao zadnji dan da slika pa je to obavio po najjačem suncu pa je sve to malo blještavo...ali, bolje i ovako nego nikako...
..počinjemo s nečim "starim", djiran

..impozantna donatica

i još neki grmovi tih ivančica su se oteli kontroli, ovaj ce grm morati van jer je pokrio sve sukulente u ovom otočiću

..ova za sad može ostati tu gdje je..

..imam i digitalise..lani su posijani i ove godine dočekala sam i cvijet.

...maćuhice zahtijevaju moju ruku da ih oplijevi ( njemu sam strogo zabranila da se kosilicom približava cvijeću...

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:30
Bravo frida, lijep vrt, ostići i margarete su već pravi kapitalci, a i onaj lampranthus uz more izgleda prekrasno Clap
život je more
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:07
..a kako da promijenim ime teme? ne mogu ubrati kako da promijenim naslov...smile42
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:54
Ajde baš mi je drago, primorka....

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:38
Frida nemam riječi, stvarno ti je divno!
I definitivno se slažem s curama da trebaš mijenjati naslov teme.

A samo da ti se pohvalim da se margaretice super drže, a kaktusiće svaki dan gledam i kao da su se i oni polako probudili. Hvala smile78 
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:24
Prekrasno Frida!
Pa ti možeš sjediti u vrtu i močiti noge u moru!
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:15
ma hoće, sigurno...a i uvijek postoji drugi pokušaj, ali bolje da sad ne govorimo o tome - neka se primi iz prve...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:10
lijepo si ti to sredila Clap

ostići i margaretice su krasni, nadam se da će se moji primiti
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 01:02
super ti je sve s obzirom da dolaziš samo povremeno
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 23:10
Hvala Vam svima što ste posjetile moj vrt koji me toliko veseli i opušta nakon gradskog života preko tjedna...hvala i za podršku...sad ja idem šetati vašim vrtovima...smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:48
Proljeće i cvijeće nagradilo te za sav uložen trud. Uživaj u njemu jer i mene vesele velike promjene u tvom vrtu.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 21:56
Predivne boje, cvijeće, zelenilo, a tu je i more za odmor i uživanje.  smile116
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:53
prava eksplozija boja u vrtu,prekrasno smile64
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:48
smile227 pa tvoj vrt je na samom moru AAAAAAA smile181blago teeebiiiiii smile107 kako bi voljela da sam tu !!!!!!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:42
Užitak je gledati tako sve rascvjetano i zelenosmile99Ostići su raširili svoje predivne plesne haljinicesmile93
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:35
Samo ti sad uživaj smile79 nedaj se smetati
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 17:15
Raskošno zelenilo i cvijeće. A more tu pod nosom..... zlata vrijedi.Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.