frida - početnički vrt |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boze, pa ti maltene s" prozora mozes da skocis u more ! Margarete ubedljivo vode na bastenskoj listi .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu...preplitko je...
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, mislim da si prevazisla onaj POCETNICKI
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene s otoka..i opet tuga što je vikend tako kratak i ne stignem napraviti sve što bih htjela..jedva uspjela onako površno oplijeviti travu među cvijećem...
malo slika sam uspjela napraviti... plave i bijele anemone još cvjetaju među plavim i bijelim nigelama... ..sve boje ruža koje sam uspjela od jesenas podići uz vašu pomoć drage moje frendice s foruma.. ovdje je jedna tamno roza ispod crevene ovo je susjedina ruza prekrasne boje, još nemam takvu, ali pokušat ću je nabaviti ..digitalis je na odlasku ..maćuhice još cvjetaju ispod santoline ..mislim da je ovo harvortia ..ljiljani su preuzeli jedan mali vrtić sa strane kuće rozi grmići posvuda po vrtu cvjetaju ..na dvije lukovice narančastog ljiljana sam skroz zaboravila, a one se ne daju ..malo mutna slika karanfila koji ima izuzetan miris ...ljekovite biljke nisam slikala iako su se lijepo razgrmile..evo ruta cvjeta i našla sam jedan veliki cvijet bazge ...kala je dala još jedan cvijet i bori se s pepeljugom koja je sve okupirala ( morat cu je srezati) ..stari grm djirana ( pelargonije) o kojem se nitko ne brine, a on sve " luđi" ..i za kraj nekoliko pogleda.. |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj je vrt sve bujniji i bujniji. Žute margaritelice tako lijepo cvatu i daju pečat cijelom vrtu.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau,koje predivno cvijeće
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedan veliki grm tih margarita sam nemilosrdno isčupala jer je prekrio sve sukulente..onda mi ga bilo žao pa sam ga posadila na drugo mjesto..
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida baš je lipo doli ... i cviće i more i sve
ah... |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam u kasnu zimu ubocnula par grančica bazge u teglu i sad je nastojim sačuvati, da preživi ljeto pa bi s njom u zemlju
ta tvoja bazga koje uvjete ima? pretpostavljam ne baš puno vode, a ipak uspjeva, zar ne? (utješi me da ne treba svakidašnje zalijevanje ljeti) |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bazga nema puno vode...manje od sveg cvijeća, ali je iza kuće gdje je hladovina...imala sam u tegli dvije i dvije godine su stale na terasi ( na suncu) i vrlo su kržljave, ali su cvjetale..ovog proljeća sam ih odnijela kraj neke mocire gdje su nam masline i mislim da su se uhvatile jer sam ih jučer vidjela i zelene se..samo ih je kiša polijevala kad je je bilo ( a bilo je ovog proljeća).
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt a tek pogled na more. Uživancija.
Tvoji ljiljani rascvjetali a moji tek malo pupaju.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Frida, vrt je izuzerno lijep i moćno bogat biljkama, bravo draga!
lijepi pozdrav
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RS, sad vidiš koliko ja uzivam doli..i baš me briga za sve, ja sam sad happy!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam happy kad si ti happy!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jednog albuma koji ne prikazuje moj, već dijelove vrta moje kolegice u kojem smo provele lijepo popodne u četvrtak...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvo pohvale za tvoj vrt,a naravno i za prijateljicin vrt
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa hvala na posjeti i lijepim riječima...
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-pa kod tebe je bolan prekrasnoooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala niho!
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AAAAJJJJJJ !!!!!!
MORE I cvijeće u duetu moja vječna tiha patnja draga moja koja si ti sretnica da iz svog predivnog vrta gledaš u more koje je san snova za nas obične smrtnike koji smo taaaako daleko od mora molim te reci mi na kojem si otoku ako nije tajna da bar na netu potražim slike i da vidim tvoju predivnu okolinu !!!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |