frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divotica.Ja sam mislila da sam na moru,a ti si doslovno u moru.Bogami imaš posla.Sa zečjim ušima nemam problema.Usred cvatnje ekipa iz "Nasada" je kosilicama prešla preko njih.Možda ih "nisu" vidjeli.Jedan stari grm je bio metar širine sa metar visine.Oko njih sam pokosila travu da nemaju izgovor ali ljudska zloba nema granica.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i treba da budes zadovoljna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
...nigela se dobro rasijala od prošle godine...i ovdje ću morati čupati...
![]() ![]() ...a sad otočići s ružama... ![]() ![]() ![]() ![]() ..ovdje su i zekina uha koja su krenula u cvijet ( ne znam treba li taj cvijet pokidati) ![]() ![]() još jedna sitna ruža ![]() ...mimoza loše izgleda...vjerojatno će ove gornje grane ići doli... ![]() ..i nekoliko širih pogleda ![]() ![]() ...s mora ![]() ..donio je i nešto plodova iz povrtnjaka, ali slikicu ću staviti na povrću.... ..ja zadovoljna... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo MD se vratio s otoka i donio slikice mog cvijeća...prije nego mu spremim veceru morala sam ih staviti da ih vidite...o kvaliteti snimaka neću ništa reći..naravno da je čekao zadnji dan da slika pa je to obavio po najjačem suncu pa je sve to malo blještavo...ali, bolje i ovako nego nikako...
..počinjemo s nečim "starim", djiran ![]() ![]() ..impozantna donatica ![]() i još neki grmovi tih ivančica su se oteli kontroli, ovaj ce grm morati van jer je pokrio sve sukulente u ovom otočiću ![]() ..ova za sad može ostati tu gdje je.. ![]() ..imam i digitalise..lani su posijani i ove godine dočekala sam i cvijet. ![]() ![]() ...maćuhice zahtijevaju moju ruku da ih oplijevi ( njemu sam strogo zabranila da se kosilicom približava cvijeću... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo frida, lijep vrt, ostići i margarete su već pravi kapitalci, a i onaj lampranthus uz more izgleda prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
..a kako da promijenim ime teme? ne mogu ubrati kako da promijenim naslov...
![]() |
|
![]() |
|
Ajde baš mi je drago, primorka....
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Frida nemam riječi, stvarno ti je divno!
I definitivno se slažem s curama da trebaš mijenjati naslov teme.
A samo da ti se pohvalim da se margaretice super drže, a kaktusiće svaki dan gledam i kao da su se i oni polako probudili. Hvala
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Frida!
Pa ti možeš sjediti u vrtu i močiti noge u moru! |
|
![]() |
|
ma hoće, sigurno...a i uvijek postoji drugi pokušaj, ali bolje da sad ne govorimo o tome - neka se primi iz prve...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lijepo si ti to sredila
![]() ostići i margaretice su krasni, nadam se da će se moji primiti |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam svima što ste posjetile moj vrt koji me toliko veseli i opušta nakon gradskog života preko tjedna...hvala i za podršku...sad ja idem šetati vašim vrtovima...
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljeće i cvijeće nagradilo te za sav uložen trud. Uživaj u njemu jer i mene vesele velike promjene u tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivne boje, cvijeće, zelenilo, a tu je i more za odmor i uživanje.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prava eksplozija boja u vrtu,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Užitak je gledati tako sve rascvjetano i zeleno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti sad uživaj
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Raskošno zelenilo i cvijeće. A more tu pod nosom..... zlata vrijedi.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |