Bergenijino cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 67> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za vrijedne ruke tvoje i od tm,također..i za okupljanje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako se smije izvoljevati, i ako rasadnik dopušta, ajmo se dogovoriti prijepodne ili u podne. Poslije bi nam ostalo vremena da malo skoknemo u Bale ili do mene. Fritule nećete dobiti ali kavu, sok i još ponešto će se naći.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One fritule radila ja MKM. Ja ću pokušati napraviti. Ako ne budu dobre za jesti onda ćemo se grudati .... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne luduj Hoya. To se zafrkavam jer me je Franjica izludila s fritulama. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bergenia,super ste sredili budući travnjak i stazice
malooo slikica daj |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto mene!
Što se tiče Buzeta, otvorila ja temu pod Okupljanje forumaša...........
Kontesaa hoće nove slikce pa da joj udovoljim.
Da odgovorim i Pozvanoj da mi cvijeće bolje cvjeta jer je zalijevano super skupom istarskom vodom iz buzetskog vodovoda - 9, 37.
Pa ti zalijevaj ako imaš para! Boli glava od cijene........
Ovih dana vladaju prave ljene temperature što se vidi i po cvijeću jer se pokrenulo na veliko! Evo novosti iz mog dvorišta. Dosta je toga u cvatu;
tulipani;
(ovaj samo što se nije otvorio)
-ovi su u cvatu;
- a ovi su mi najljepši;
Ispod starije masline je živo i veselo( narcise, tulipani, cinerarije........
A ispod mlade masline phlox i saxifraga su u stavu spremni smo za cvatnju;
Iberis je sada najljepši (uživam u njemu);
Allysum isto cvate ali žutim cvjetićima;
Evo jedne zajedničke (iberisa i alysuma);
Roza armeria iliti babina svila;
Aubrieta ili jastučac (roza i lila);
Mini maćuhice;
Niski pakujac u novom dijelu kamenjara (tek kupljeni);
Za ovo nisam sigurna da li su anemone ili pomagajte???!!
I malo kaktusa za kraj;
Pozdrav s ovim crvenim tulipanom kojega su prekrilli irisi;
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia, bit će me sram staviti moje slike.
|
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera a šta bi ja tek rekla, nemam šta ni staviti sve mi se nalazi na prozoru
ono šta mi ovde rečemo "jadet", divim se vašim lipoticama prekrasnim. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenij - malo smo čekali te slike, a sad si nas tako bombardirala da sam ostala bez riječi, predivno. Nešto bih izdvojila, ali što kad je sve tako divno i uredno, Ja stvarno ne znaš što ćeš ti u Buzetu, jedino da nam praviš društvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija ovo je divota!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Imam veliki prostor pa nekako ga moram oplemenit da mi bude ugodnije u njemu.
Triša, što se tiče Buzeta - ima tamo puuuuuuuuuuuuno toga što ja nemam, a voljela bih imati!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, kod tebe je prelijepo, procvjetalo i tako skladno.
Oduševljava me ovaj žuti alysum, pronašla sam ove godine sjeme, posijala i lijepo je niknuo. A tvoj već cvate! Daj mi malo pomogni - koliko visoko naraste i na kojoj razdaljini da ga posadim. I da li raste uspravno ili će rasti prema dolje ako ga posadim uz neki zid? |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme koja lipota,......................A oni tulipani.
|
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj moj je uspravan i visok oko 20 -ak cm. Poznat je pod nazivom kamenita trava, pa ga ja sadim između pukotina kamenja, u škrtu zemlju i lijepo uspjeva. Ja sam svoj kupila kao sadnicu, a nisam ga uzgojila iz sjemena.
No, od bake bee sam naručila alyssum koji je malo drugačiji od mog - taj je puzajući - kad procvjeta uslikam i pokažem ga! - isto kao sadnicu.
Znam da ti nisam puno pomogla ali jednostavno ne znam toliko da ti mogu pomoći nekim savjetom. Kod mene ti je sve učeno na iskustvu. Ili biljčica preživi ili ne............. Ako ne onda krećem u nove pohpode . Kupujem i zasađujem neku drugu biljčicu i tako naprijed!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma tako i ja radim, nešto uspije, a nešto ne. Zamisli kad bi sve uspijevalo, gdje bi bilo mjesta za nove biljčice.
Po sličici na paketiću sjemena čini mi se da je moj alisum puzavi i da je trajnica. Vidjet ćemo kad i ako naraste |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sam vidjela, pročitala i lijepo otišla. Evo vratila sam se nazad u tvoj vrt da te pohvalim i ..... ostadoh bez teksta ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam ja Bergenija da ćeš nas ti ugodno iznenaditi. Ma sve je predivno. Tako zdrave i rasvjetane biljke. Kažeš ti skupa voda, mi je dobijamo iz Cetine, prvo ide cijev ispod bračkog kanala, a onda tunelom kroz cijeli Brač, pa onda možeš zamisliti koliko je kod nas.
Ovo žuto imam i ja i nisam znala da je to Allysum |
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš ti je super Lantana donijela alisum u tvoj kamenjar , bolje bi bilo da ga je donijela k meni, ja ga nemam, tek je posijan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, sve za 10 !!!! a tulipani oni ricasti
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je prekrasno,ali ova suma od iberisa i tulipani posebno
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |