Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 243> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrednice, pa ti nikad ne staješ, svaka ti čast! Sve ti je prekrasno, a vrt doma prava đungla, nema čega nema ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Zaželjela sam se slika tvog vrta!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() Ne...., slikice! Kišu i slikice!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Milice, hvala ti i računaj da imaš heliopsis, a poslat ću u jesen i pasifloru!
Anči, od srca si me nasmijala. Nisam ni vidjela da je to na slici, no evo pojašnjenje. To nisu vreće od krumpira, već male mrežice od voća, a unutra je proba s kamenjem, inače tu stavljamo pedoće, dagnje, puževe i druge školjke, koje nam služe za ješku kad idemo u ribolov. Sve to držimo u moru, pa nam je svaka mrežica za jedno ribarenje dovoljna. Kamenje je inače stavio unuk da vidimo kako će to izgledati.
Baka Bea, hvala ti, da prostor je super, tu ima jedna mana što je to nezaštićeno, pa kad nas nema prolaznici-šetači počupaju sve što im je interesantno.
Nataly uživam u slaganju suhozida, volim naš primorski kamen, pa sam stalno u nekoj akciji.
Mali kaktus hvala ti, nisam ni znala da taj kaktus, koji djeluje malo umjetno cvate, pa sada me baš veseli, jer ga očito i ti imaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Najrađe bi dan provela kod tebe, i virkajući u svaku teglicu, uživala i pasla oči!! Iako imaš imena biljčica vrlo čitko napisana, svako malo bih imala pitanjce za tebe.
Duranta je nešto prekrasno, baš posebna biljčica, divan darak!! šetala sam malo kod tebe i htjela pogledati sličice umivenog cvijeća, ali predugo ti traje stavljanje sličica!!!! Valjda kao i kod mene, slikice trebaju odstajati neko vrijeme pa onda akcija i na kraju se ne mogu zaustaviti!! Ajde, ti kreni a mi čemo ti reči kada je dosta, vjerojatno nikada!! Pogledaj kod mene u vrtu, ima sličica samo za tebe!!! Bokić |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, hvala vam što mislite na mene. Rado stavljam slike svog dvorište, no ljeto je kad nisam na forumu baš aktivna, zbog uživanja u suncu moru i ostalim radostima života.
kako sutra najavljuju ružno vrijeme i kišu dat ću si malo truda, pa će biti i nešto slikica. Do tada svima
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I od mene čestitke za 18000 postova,neznam gdje ti je ljepše,kod kuće,u Skradniku ili u morskoj vikendici
![]() ![]() ![]() Vidjet ćeš kako će biti lijepi cvijetovi s poklona od unuka
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čestitke za 18000 postova a još više na gradnji suhozida... Bravo vrijednice! |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,sada kada nam je kiša dobro natopila vrt-vrtove,
tvoje cvijeće,je spremno za poziranje.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sve je prelijepo Triša .
Zanima me ,molim te ,na ovoj zadnjoj slici ,što ti znači ovo kamenje što visi u vrečama od krompira
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Jao Triša, koja milina kod tebe. Kad vidim ovo tvoje bogatstvo u vrtu obuzme me neka radost i osjećaj zadovoljstva. Mogu misliti kako se tek ti osjećaš kad si tamo među svojim biljkama, među svojim ljubimicama. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pogledajte broj mojih poruka i biti će vam svima jasno da sam nove slike mog vrta i poneke iz vikendica odlučila staviti na 18000 postova, na ovom forumu. Naravno da je tome "kumovalo" ružno i hladno vrijeme, pa "čučum" doma uz kompjuter. Počet ću sa slikama mog dvorišta u kojem ipak provodim najviše vremena
Crvene Jagodine kane su u punom cvatu
![]() Ove su me godine razveselile i žute šatirane, koje sam dobila od Korijenka, bit će 4 veeeeelika cvijeta
![]() ![]() Ehinacee purpuree šire se i svakim ih je danom sve više, sjeme je pred tri godine došlo od kat.ree. jako me veseli ova purpurna ljepotica
![]() Žute rudbekije su se isto jako raširile, gusto im je već u mom malom dvorištu
![]() Ovu sam lijepu biljku (crokosmija) dobila od Horti-jednu ili dvije lukovice, podjelila sam ih hrpu i vidite koliko ih je još uvijek
![]() Ovaj kaktus, rođendanski poklon mog unuka, odlučio procvjetati
![]() Obožavam sukulente, pa dio njih držim direktno u vrtu, ostale u vazama
![]() Cvjetne slike su ipak najljepše kad su u skupini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dvorište već svi znate nije veliko, no cvijeća je puno, previše. U vikendici u Skradniku imam puno mjesta, ali tamo me nema često, pa sam zadovoljna s onim što imam.
Od ulaza na putu je procvjetao heliopsis
![]() Tu je i roza sljez od Jagode
![]() Tu sam među kamenjem odlučila napraviti "travnjak" - posadit ću samo trave, već sam počela
![]() To su nove trave od B.B.
![]() I ovo također
![]() Nisam baš ljubitelj pelargonija, ali crveno voli mm, pa da mu udovoljim
![]() Obožavam cosmose
![]() ![]() Strašno su mi drage cinije
![]() Još jedna dekorativna trava - ne puštam je van iz panja
![]() Naravno i tu ima ehinacea i margerite, kao i u riječkom dvorištu
![]() U staroj zdjeli sukulenti,
i opet cinije
![]() Hostinjak se proširio zahvaljujući B.B., a u pozadini rađa se vrt s heucerama, sve to ispod crnog bora uživa u hladovini
![]() Tu u blizini jezerca ponosno raste kovrčava vrba od naše drage Hoye, naprosto je obožavam (vrbu naravno) no i Hoya mi je draga.
![]() Jezerce je super, a u njemu dva lopoča čekaju svoje prve cvjetova (Free ako je tvoj procvjetao doma, i ovaj je tvoj dakle mora i on). Drugi je od Bromelije, e pa valjda ću dočekati bar jednog.
![]() Ne bih vas više puno "davila", no imam ja još jedno mjesto koje polako uređujem. To je moja morska vikendica, pa sam i tu odlučila nešto posaditi. No najprije sam imala posla gradnjom gromače (suhozida). Sama, samcata izgradila sam ih nekoliko, ukupne dužine skoro 8 metara, visine cca 60 cm.
Evo nekoliko slikice, gdje sam stavila čuvarkuće, delospermu, ajugu....
![]() ![]() ![]() ![]() Mogla bih stavljati slike do ponoći, ali nema smisla, uvijek nastojim odobrati meni najdraže, no to uvijek nije moguće, pa za sada bit će sasvim dosta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lovro , hvala ti - pala je obilna kiša i ja sam presretna, bit će i slikica
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo. Ovoga puta izdvajam heliopsis.Nisam još vidjela taj cvijet.
![]() Čestitke za 18000 postova! ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene je napokon pala kisa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |