Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 127128129130131 165> |
Korisnik | |
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja lijepa "kolekcija",da ti dah stane kad ih gledaš.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus preuzimam krivicu za svaki hibi koji kupiš i vjeruj mi neće te razočarati
Alisa hvala na pohvalama... jesi nabavila kojeg Flavija draga stvarno se je teško odlučiti koji je ljepši, kad procvijetaju oduševe nas oni koji nisu baš naše omiljene boje Blanka hvala, a kolekcija je sa tendencijom na više jer stvarno oduševljavaju i zarazni su ...teška ovisnost...sve vas pozdravljam sa dvije jutrošnje slikice hibića slikanih sa prozora sobe |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ,samo ti nama i dalje pokazuj svoje cvijeće, a posebno hibiće .
Zato mi i dolazimo kod tebe
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi pa kaj to radiš? ovak me hiće
žao mi je bilo kojeg hibija kad se nemrem odlučiti tko je pobjedio na izboru ljepote i šarma svi su pobjednici a kako ti je močvarko? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon turbulentnog dana gledati ove fotke je gotovo kao i uživanje na nekoj osamljenoj egzotičnij plaži,,,,,
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozzz svima
kontesa močvarci su dobro samo još nemaju pupova ali se nadam će uskoro evo još malo hibija pa uživajte zajedno samnom..sreča da je zahladilo pa cvijet traje tri- četiri dana treči dan Tigerema Night Runner Plumm Piazz Black Dragon Climax |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kraljice fibiskusa neznam koji mi je najljepši
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromek - divota i krasota! Divni su ti hibići!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je kao iz bajke ,prekrasni su ,Kakve boje...
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševio me b.dragon. S pravom nosi svoje ime.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajooojjj, ovo je strašno, strašno lijepo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vraćam se i vraćam i gledam i gledam i ne mogu vjerovati toj raskoši svega i svačeka, koje boje, koji oblici, ali ipak hibiskusi su kraljevi tvog vrta. No i u mom dvorištu ima nešto tvoje - lopoč u vikendici u Skradniku puno lišća, izgleda super, valjda će mi ove godine pokloniti cvijet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hejj Triša jesmo se mimoišle baš sam ti tamo na temi o lopočima stavila sliku...nadam se da će ti procvijetati moji su neumorni ove godine odjednom imaju po 6 cvijetova...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti shvatila, ali šest cvjetova kad bi to bar jednom doživjela.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pada kiša nemože se raditi u vrtu pa evo malo slikica....svima jedna velika
Triša samo za tebe...nadam se da će i tvoj uskoro procvijetati a sada malo šarenila |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bromi tvoji hibići su nešto što se rijetko gdje viđa! Pa ti si prava majstorica za njih! A šarenilo je tako lijepo!
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama evo za promijenu procvijetala i jedna orhideja..hvala dragoj prijateljici Flaviji
baš kao i vrtna fuksija mumi lantana zamphirantes mandevila sobne lipe prkos počeli su i leptiriči krenuli i prvi listovi na cikasici... vide se i prvi mali pupići na hibiskusu močvarcu hortenzija..... samo više nije plava ako ste mislili da će proči bez hibiskusa prevarili ste se Bayron Metzz |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 127128129130131 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |