OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 127128129130131 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim sukulente, a kaktusi su mi lijepi, ali mi nisu baš omiljeni oni koji jako bodu.
Ali ovi su mi baš krasni A ovaj je baš po mom guštu, kaktus a ne bode, ripsalis |
|
Sponzorirani linkovi | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, kak su dobri kaktusići.....danas u Konzumu, gledam ja taj ripsalis....i baš je bio velik (i cijena isto tako )....i skoro sam ga uzela, ali vjerojatno u cvjećarni neznaju da je kaktus (nisam ni ja znala dok nisam pročitala tu kod tebe) i previše ga zalijevaju tako da je u podnožju već počeo truliti. Uglavnom prekrasna biljka i baš mi je za volju to što ćemo ga moći gledati kako napreduje tu na tvojoj temi!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U našem Konzume uvijek su sve biljke suhe, a sad je došla neka nova prodavačica i sad su doslovce potopljene.
Koliko je bio ripsalis? Ovoga već imam neko vrijeme, a vidjela sam ih sad u Konzumu, ima ih više, slični a ipak različiti, čini mi se da su po 24 kn. Ripsalis je valjda kaktus, zovu ga koraljni kaktus, pa onda valjda je |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi kod nas su bili po 90,00 kn, ali ima puna velika tegla (recimo ko 4 tvoja da staviš zajedno, ono baš bogato.....jedino kaj im je sudbina neizvjesna, tj. meni se čini da im je izvjesan skorašnji krajjer su već plavi pri zemlji od truleži....a to mi fakat bilo puno love dat za eksperimentiranje
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće,kaktusići...ma sve je lijepo .
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, čuvarkuće, kaktusi, slide..Bravo Otok..
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispravak krivog navoda
Iako ima bodlje, ova biljka nije kaktus, to je euphorbia pentagona Hvala Baki Bei, ona mi je to šapnula. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da nisam pogresila sto sam svratila
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svako malo virnem da vidim novitete i napredak cvijeća no nekako sve više "zapinjem"na echeveriama.
jesi i ti razmišljala napraviti neki živi vjenčić ili nešto slično od njih?Mene već godinama "drži" stol od sukulenata,seduma i sl.no nikako da neki zgodan stol nabavim. |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam te slike vjenčića od sukulenata odavno i baš su krasni.
A sviđaju mi se i viseće kugle pune sukulenata, posađeni su u žičane kugle isto je jako efektno. Sad se više ne sjećam gdje sam to vidjela, ali ako uguglaš - hanging basket succulents, ima puno slika. Ja sam za sada nabavila samo jednu veliku (promjera 1 m) plitku teglu pa tu mislim nešto natrpati |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi im možda ljepše kod mene ako ti kad dosade tu sam -prekrasni su -i ja imam sve i jedan i baš uživam u njima
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam cvećeko i opet sam na čudu čega sve ima!Sukulentima me oduševiš!Budeš molim te pogledala u mom vrtu neki sukulent što sam dobila,ne znam koji je(navečer stavim sliku)?
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pusa za Otok!!Sjetih se da ti imaš negdje slikice sukulenata,pa sam malo prčkala i našla sam kod tebe-Kalanchoe beharensis!!!Dlakava,a ispod lista bodljice!!Gdje da ju držim,vani ili unutra?Kako je tvoja?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Jurica, išla sam ti je slikati, ovo su najfriškije moguće slike, danas, sada, uživa na suncu
Držim je vani, na dvorištu, u zavjetrini i pod balkonom, tako da je zaštićena od previše kiše. Izgleda da joj odgovara. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj pa ovo je fantastično ..ma stvarno nema šta nemaš -prava si
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pur si muove!
Polagano, ali sigurno - biljke se kreću, polako se bude Hortenzija Polygala myrtifolia Narcise |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj baš je lijepo Otok, kod vas već biljkice spremne za cvatnju..
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok kod tebe proljeće već naveliko kuca na vrata...hoću i jaaa da nama pokuca
one nove echeverie su super, a ova ideja sa vicećim košarama i sukulentima vam je super...gledala malo slikice i svašta se da složiti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narcise u pupoljcima .
Ja se tak nečeg mogu nadati tek za mjesec dana . Uživaj u proljetnim radostima . |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ako je kod tebe proljeće već zakucalo na vrata, ja se nadam da će uskoro doći i kod nas.... |
|
Odgovori | Stranica <1 127128129130131 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |