Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 14:17
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Pridružila bih se na jegulje.....ostalo samo malo.....Dobar tek.....smile41

Cvijeće je prelijepo....
hvala milice i ja uživam u cvijeću ove godine iako sam u startu nakon zimske huje mislila da je čista katastrofa ali ipak se šareni ...a ručak je mogu ti reći komplet super
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 14:19
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Tvoj ovogodišnji vrtić u ideji 2-3 boje mi se jako dopao !!    Ali ti se je spektar  duginih boja raširio do maksimuma!!!

A radi tvog, posebno toplog i upečatljivog osmjeha, nisam ni zamijetila kaj je sve bilo na onom tanjuru !!
da malo su me dugine boje smele sa zacrtanog plana LOL
a za ovo drugo Wink 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 18:00
krasno ti je cvijeće ove sezone i veseli me kaj si konačno zadovoljna...crvena salvija  je nenadmašna, čestitke za gliciniju i sve ostalo što te uveseljava svojom rascvjetanošću. Moram primijetiti da se polygala lijepo oporavlja. Jel to alstromerija od Šnajdera?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 19:52
Krasno Duda!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 23:58
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

krasno ti je cvijeće ove sezone i veseli me kaj si konačno zadovoljna...crvena salvija  je nenadmašna, čestitke za gliciniju i sve ostalo što te uveseljava svojom rascvjetanošću. Moram primijetiti da se polygala lijepo oporavlja. Jel to alstromerija od Šnajdera?
nažalost ova polygala je novo kupljena one su otišle u kupus,a alstromerija nije od Šnajdera čak sam mislila da je odapela prošle godine ni ove nije virila pa je sad izašla vrlo malo i još k tome dala ove cvijeteke pa nadam se da nije tako uobičajeno niska LOL 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 23:58
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Krasno Duda!
hvala najljepše Big%20smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 00:17
bravo za uspavanu ljepoticu gliciniju i ostalo prekrasno cvijeće, a sviđa mi se početak, sigurno je jako ukusno
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 10:50
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

bravo za uspavanu ljepoticu gliciniju i ostalo prekrasno cvijeće, a sviđa mi se početak, sigurno je jako ukusno
Thumbs%20Up hvala
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 11:12
krasn ti je cvijeće, bravo za gliciniju , a i ti mi super izgledaš Thumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 21:14
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

krasn ti je cvijeće, bravo za gliciniju , a i ti mi super izgledaš Thumbs%20Up
hvala nona,a ja ti moram biti u kondiciji oču neču ipak sam ja mama jedne male djevočice i kad  moja Lavanda kaže da ja nesmijem ostarit  nesmijem it o je zapovijed LOL svaki dan mi provjerava kožu na rukama da se nije namreškala a moš mislit ja drljam po vrtu naravski bez rukavica a onda po noći kremu na ruke i rukavice LOL (ma ja sam sva obratna)da mi koža bude onako kako moja klinceza traži 
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 22:12
Prošetala sam ti vrtom i stvarno ti je cvijeće krasno,ni sama ne znam što bi posebno izdvojila,gliciniju ,a i motar obožavam,berem ga uvijek u maju i još ih imam nekoliko teglica od prošle godine.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 22:41
malo irisa

pa svačega pomalo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:02
ove crvene verbene su me baš oduševile

ovo je za R.Saru-lagerstroemija na položaju stalnog sunca

apsolutno šareno..

ovi šareni tulipani su polako na zalasku karijere..

novi ostić ..prekrasan je ovakvog nikad nisam imala

i još jedna bojica ona uobičajena irisa

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:03
evo slikica verbena neznan zašto se slika nije prenjela

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:04
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prošetala sam ti vrtom i stvarno ti je cvijeće krasno,ni sama ne znam što bi posebno izdvojila,gliciniju ,a i motar obožavam,berem ga uvijek u maju i još ih imam nekoliko teglica od prošle godine.
hvala na dolasku camellia..da sad sam u branju matara kod mene svi u familiji ga vole pa je tražena roba na stolu LOL 
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:07
Prošetala sam tvojim vrtom i vidjela puno lijepog cvijeća. Zima je ove godine kao i kod drugih napravila čistku, ali ti si brzo popravila štetu pa ti vrt opet blista u raskoši.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:20
krumpirko

sutra nastavak
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 00:10
Krasno kolegice, stvarno karsno. Vidim sve se jos bolje rascvalo nego kad sam bila na kavi 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 08:48
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

Krasno kolegice, stvarno karsno. Vidim sve se jos bolje rascvalo nego kad sam bila na kavi 
Wink imam cvijetne novosti za tebe ...saznala sam da na murteru ima plastenik cvijeća juhuuuu LOL a što se vrta tiče imaš pravo sam nemoj dojti na bicikli jer je odveć vruće Big%20smile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 09:23
Prelijepo šarenilo boja.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.