dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 222> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me opet!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet smo dobili slike prekrasnog ružičnjaka i kao šećer na kraju kaktus!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoja cvjetna gredica
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusek, predivne, tople, nježne, svečane slikice.. Veseli me kaj ću danas usput vidjeti uživo najljepši ružičnjak u našem cvetnjeku međimurskom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kraljice ruža svaka čast
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam u jednu ružu boje Sunca ugurati nos....ali....tam mi neka muha-buha....pa ja to ipak odgodila!
Pomirisala sam ...za inat....sve druge...samo sklopim okice...i mmmmmmmmmm! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus stvarno ti je divno cvijeće
a ruže su van svake konkurencije, prekokrasne su zalijevaš li ih i (do)sada? naše cijelo ljeto nisu dobile vode, nažalost to se i vidi na njima, a da ne spominjem da ni u petom nisu cvale kao prijašnjih godina - zbog suše, naravno više i ne pamtim kad je dobro smočilo ove godine kaktusi su ti lijepi i bez cvijetova, a rascvjetani su wow!!! |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže prekrasne...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,ruže zaljevamo svakih nekoliko dana,one skoro sve posađene su uz kuću na južnoj strani i tu sunce nemilice prži,ja ne pamtim ovakvu sušu kao sad.
Hvala svima
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam skoknula do tebe da vidim u kojem stadiju je cvatnja ruža!!!!
Znači još par dana i može se u akciju!!! Ali nemogu otići a da ne pohvalim naljepši ružicnjak u Međimurju ali i jako šire!!! Sve spremno za inspekciju danas, sangrija se hladi!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mili Bože, je l' ti živiš na nekom drugom planetu, gdje ne vlada suša, biljne uši i slično... ovakve ruže.... prekrasno. Nemam riječi... Kaktuse u cvatu da ni ne spominjem!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ženo! Kakve su ruže pa nemam riječi!!! Divote!!!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su prelijepe uživo, ali i bugica je krasna, ma prekrasna, moraš ju sliknuti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ove ruze nikada ne prestaju osvajati ;) toliko su predivne kod tebe i to je za svaku pohvalu ;))
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne ruže
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |